Gelinlik Modelleri gelinliğim, gören herkes çok beğendi, fransız güpürü...

Çok güzel bir gelinlik ve sizde çok güzel bir gelin olmuşsunuz Mutluluklaaaaaaaaarrrr :)

Dantel çok severim benim de gelinliğim Fransız danteliydi
Çok şık olmuş gelinliğiniz...Dantel farkı işte...Elbisede bile her zaman tercihimdir..
Mutluluklar...

ben de çook beğendim, maşallah:)

peki hazır mı yoksa diktirme mi??
azıcık kolu olsa tam istediğim gibi olurmuş ondan soruyorum da:))

gelinliğin standart bir gelinlik, herkeste rahatlıkla görülebilecek cinsten ama zaten standart bişey olduğu için herkes tarafından genel beğenilen bir tür... Ben çoraplarına takıldım keşke daha şeffafa yakın bir beyaz kullansaydın puantiyeli ve kalın olması bana eski hanımları hatırlattı. Gelinlik falan bahane, evliliğiniz şahane geçsin inşallah

çok güzel..
sende çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah...
mutluluklar dilerim

Gelinlikte dantel çoook hoş duruyor
Mutluluklar dilerim

zaten konsept gereği ben eski nostalji olmasını istedim gelinlik klasik heryerde bulunan ama herkesin seçmediği bir tür çünkü gördüğüm kadarıyla kızlar kocaman çiçekler pullu taşlı şeyleri daha çok beğeniyorlar benimse hiç tarzım değil ayrıca çoraplarımın puanlı olmasının sebebi flamenco dansıyla ilgilendiğim için ondan bir ispanyol esintisi olmasını istedim o yüzden o tarz bi çorap kullandım gelinlik özel dikimdir satın aldım zaten bende başka kimse giysin istemedim tam olarak benim vücuduma göre dikildi çizimini ben yaptım üzerindeki olması gereken danteli ben seçtim ayakkabılarımda gelinliğin dantelinden özel yapıldı... duvağımın uçlarındaki ayrıntıda aynı şekilde gelinliğin dantelinden kesilerek yapıldı...ben çok severek taşıdım :) yormlarınız için teşekkürler kızlarr

hmm o zaman gayet hoş ayrıntılar olmuş bunlar. Şimdi düşününce herşey uyumlu olmuş. Söylediklerin doğru şimdiki kızlar hep taşlı ve çiçekli modelleri beğeniyor. Bende gelinliğimin siparişini verdim inşallah seninki kadar içime siner Yanlış görmediysem duvağını uzun almışsın nasıl düğünde rahatmıydın.? Bende uzun düşünüyorum ama sıkıntı çekermiyim diye düşünüyorum. Tekrardan mutluluklar

evet gayet rahattım ama bi sıkıntı dantelin üzerinde işleme çok sade kum boncuklar vardı ondan dolayı duvağım biraz ağırdı onun dışında boyuyla ilgili bi sıkıntı yaşamadım :) umarım herşey içine siner çünkü geriye tek şey kalıyor fotoğraflar bence en önemlisi fotoğraf ayrıntısına özen gösterin ben kına gecelerinden söz nişan törenlerin 3-5 resmi olan insanlar biliorum bol bol resim çekin deli gibi sonra baktıkça gülümsersin benim düğünümden kalma toplam 1500 tane resim var sadece düğünüm

evet bizde fotoğrafçı tutcaz inşallah. Dediğin gibi tek anı fotoğraflar, komikte olsa bakıp o güzel günü hatırlıcaz :) Seninkilerde çok hoş görünüyo mekan seçimini güzel yapmışsınız... Duvak konusunda bilgi verdiğin için teşekkür ederim ben sade bir duvak düşünüyorum. Pul-boncuk falan istemiyorum bilmem nasıl olur.

tatlım ben çok beğendim gelinliğini bende tam bir dantel hastasuyım. taşlı tuşlu şeylerden de nefret ederim . acaba fotoğrafçın kimdi. fotoğrafçı arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…