- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi niluferarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy işte buna bayıldım özellikle ikincisi peri kızı gibi süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
selennn;
her birinden birer tane ekleseydi yeterdi bence...
özel mesaj diye bir alan var değil mi tatlım?rencide etmek yerine oradan yazıp uyarabilirsin..küçüklüğüne veriyorum..
rencide edecek bişey dediğimi sanmıyorum..
küçüklükle alakası nedir onuda anlayamadım afedersin..
çokta düzgün yazmıştım ben.eleştiriye kapalıysan konuda açma yorumda yapma ozaman..
byby
hala ya hala laf bulamayınca eleştiriye açık değilsen konuda açma yorumda yapma demeler..gerçekten komiksin..çocukluğuna veriyorum
hala ya hala laf bulamayınca eleştiriye açık değilsen konuda açma yorumda yapma demeler..gerçekten komiksin..çocukluğuna veriyorum
konuyu saptırmaya gerek yok.tartışmak için burası hiçte uygun değil..çocukluğa takmışsın sende ben çocukluktan çıkalı tam 10 yıl oldu tatlım..hadi işin rast gelsin bybyyy