• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim böyle olsaydı prenseslere benzerdim

$Alvina-Valenta-Gelinlik-modelleri-206x300.jpg $kabarik-gelinlik-modelleri6-200x300.jpg
benim tarzımmmmm:84::84::69::69::69::69::69:

Ayyyy işte buna bayıldım özellikle ikincisi peri kızı gibi :52::52::52::52::52: süpeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr

haklısın cnmcım..bende eridim bittimmm..inşallah böylesini bulurum yaa..
gelinlik dediğin gösterişli olmalı bence..ömürde 1 defa çünkü...

selennn;

her birinden birer tane ekleseydi yeterdi bence...:37:

Son düzenleme:
özel mesaj diye bir alan var değil mi tatlım?rencide etmek yerine oradan yazıp uyarabilirsin..küçüklüğüne veriyorum..

rencide edecek bişey dediğimi sanmıyorum..:31:
küçüklükle alakası nedir onuda anlayamadım afedersin..

Son düzenleme:
çokta düzgün yazmıştım ben.eleştiriye kapalıysan konuda açma yorumda yapma ozaman..
byby

konuyu saptırmaya gerek yok.tartışmak için burası hiçte uygun değil..çocukluğa takmışsın sende ben çocukluktan çıkalı tam 10 yıl oldu tatlım..hadi işin rast gelsin bybyyy

konuyu saptırmaya gerek yok.tartışmak için burası hiçte uygun değil..çocukluğa takmışsın sende ben çocukluktan çıkalı tam 10 yıl oldu tatlım..hadi işin rast gelsin bybyyy

belli oluyor canımm..by by birbirimizle muhatap olmayalım en iyisi..

Back