• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim, ayakkabım ve el çiçeğim

ufunkitos

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.078
431
323
Kızlar gelinliğim fotoğraftaki modelin aynısı olacak, şu anda dikiliyor haftaya teslim alacağım. Ayakkabım ve çiçeğimi pembe seçtim :) Yorum yaparsanız sevinirim. Not: Taşlı, allı pullu ve kabarık modellerden hoşlanmıyorum.
$0029666_vpacco_440.jpeg $252312_382742785146410_57930573_n.jpg $home3.jpg

Son düzenleme:
Bende çok beğendim mutluluklar dilerim.
Aynı şekilde hiç hoşlanmam kabarık ve gösterişli gelinliklerden.
Çiçekle ayakkabıda çok hoş.
Hayırlısı olsun :)

binde beğendim bindeee :1: hehehe
mutluluklar canım,çok hoş..
arkadaşların dediği gibi sade ve asil.. Sadece ben olsam ayakkabıyı biraz farklı tercih ederdim,o kadar :34:

Cok begendim, sadelik ve zerafet, ikisi bi arada :)
Ayakkabinla cicegin de cok güzel.
Bunlarin üstüne sakin ola bi hata edip pembe kusak falan kullanma, gelinligin sadeligine gölge düsürme :)
Simdiden mutluluklar

binde beğendim bindeee :1: hehehe
mutluluklar canım,çok hoş..
arkadaşların dediği gibi sade ve asil.. Sadece ben olsam ayakkabıyı biraz farklı tercih ederdim,o kadar :34:

Çok teşekkür ederim :) Ayakkabı için günlerimi harcayıp aramadım, belki arasam farklı bir şey tercih ederdim ama bu düğünden sonra da rahatlıkla giyebileceğim bir model olduğundan biraz cazip geldi sanırım:))

Cok begendim, sadelik ve zerafet, ikisi bi arada :)
Ayakkabinla cicegin de cok güzel.
Bunlarin üstüne sakin ola bi hata edip pembe kusak falan kullanma, gelinligin sadeligine gölge düsürme :)
Simdiden mutluluklar

Assslaa :)) Pembe kuşak elbette sevimli durur ama çiçek pembe, ayakkabı pembe, başka bir pembe detay çok boğar eminim, Teşekkür ederim güzel sözlerin için

gelinlik ve çiçeğinize bayıldım tek kelimeyle, ama ayakkabı konusunda kararsız kaldım muhtemelen kendi seçimim başka olabilirdi. bu da kötü değil tabii ki :)

gelinlik ve çiçeğinize bayıldım tek kelimeyle, ama ayakkabı konusunda kararsız kaldım muhtemelen kendi seçimim başka olabilirdi. bu da kötü değil tabii ki :)

Teşekkürler:) Dediğim gibi arasam belki benim de seçimim farklı olabilirdi ancak ben gezmeye üşenen bi tip olduğum için bunu görür görmez almak istedim, rahatlığı da önplanda tuttuğum için hemen karar verdim diyebilirim:)

Canım forumda çok fazla yorum yazmıyorum ama fotoları görünce yazmadan geçemedim... Gerçekten ba-yıl-dım... Çok zevkli seçimler olmuş, mutlulukla giy inş :) Çiçeğini nerden aldığını sorabilir miyim?

Back