Gelinlik Modelleri Gelinliği ve yorumlarınıza acıgım (yanlıs yere yuklemısım hıc yorum gelmedı :))

KalbiMusa

YARENE KARDEŞ GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
48
1
46
Kızlar begenerek aldım ve gıydıgım gelınlıgıme yorum yapmanızı beklıyorum 14 ekım 2011 gelınıydım sımdı cok guzel gelınlıkler goruyorum acaba dıyorum benı aydınlatırmısınz :))
şimdiden tesekkuler :))

cnm ben beğerndim zaten gelinlik kime yakışmaz ki sanada çok yakışmış işlemeleri güzel inş evliliğinde gelinliğin gibi güzel geçsin bir ömür mutlu ol...

Bu arada sana da sorayım hazır sen konu açanlardansın nasılsa...bilirsin o yüzden..Ya ben sitede yeni konu açmak istiyorum ama nasıl açacağımı bulamadım...Önceden yeni konu aç yazısı çıkıyordu ordan açmıştım şimdi nerdeyse bi türlü bulamıyorum o yazıyı valla anlamadım bişey..Yardımcı olabilir misin..?

bence gelinliğin güzel canım 2012 deki gelinlik modellerinde hala bu modeller var allah mutluğunu daim etsin

daha farklı olabilirdi çünkü bu modelden çok sık görüyoruz gelinlerde.ama sana yakışmış.ALLAH mutluluğunu daim etsin...

Gelinlik güzel ama fotoğraf çekimleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…