• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelinliğe küçük göğüs yardımm

bende aynı durumdan muzdarıbım gelınlıkcıye gıtmeye korkuyorum yanı :D caresı varmış demekkı arkadasların tecrubesı dahılınde ama ben ısrarla straplez ıstıyorumm yaa :( nasıl durucakkı

takviyeden başka şansın yok gibi canım, ben de takviye kullanacağım yoksa diğer türlü gelinlik çok çirkin olur

bende de aynı durum mevcuttu. gelinlikçi dandik bi büstiyer giydirdi göğüslerim yokolmuştu.
dedim bu ne böyle istemem. tamam dedi kendin al istediğini.
gittim eminönünde bi dükkana girdim kıza söyledim hemen çıkardı reflections marka sütyeni. acaip dolgulu. zaten bikinisini kullandım o markanın çok kaliteli ürünleri.
denedim işte sütyeni harika durdu. göğüslerim taştı resmen dışarı.
slibini de aldım gelinlik altına onları giyicem. uğraşamam öle jartiyermiş büstiyermiş.
hiç gelemem onca sıkıntıya.

arkadaslar, benim de aynı sorunum var ama jartiyerli iç çamaşırı aldım ve göğüs kısmına silikon gibi bişey dikecek gelinlikcim. içi dolgulu olunca göğsü de sıkıştırıyo ve yukarı kaldırıyo, straplezin altında güzel duracaktır diye düşünüyorum. fake oldugunu bilsem de, önemli olan görüntü:)

yeni sütyenler çıktı mı?

70 bedenim gelinlikçim yeni inciyi önerdi

ama orası 75 B den başlıyor ve büstiyeri dolgulu değil:84::84::84::84:

Back