• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi:(
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.

Eki Görüntüle 324810

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işler zevk meselesi. Ben olsam o kadar şatafatlı bi' gelinlik istemezdim sanırım.
Nişanlınla ortak beğendiğiniz bir şey yok mu peki?

soldaki gelinlik dar kesim bir gelinlik.
tesettürlüyümm diyorsunuz.
o gelinlikle tam manasıyla tesettürlü olmak imkansız bence....

Son düzenleme:
Zevkler tartisilmaz tabii, ama iki gelinlik de benim tarzim degil. Hele soldakini hic begenmedim. Nisanlinizin da begenmemesini garip karsilamadim.

kızmayın ama bana biraz bülent ersoyun sahne kostümlerini hatırlattı yüksek yakalar falan
yine tercih sizin
gösterizli ama daha şık gelinlik bulabilirsin bence

dugunum kadın erkek ayrı olacak. evet dar kesim ama bu sorun değil her trarafı kapalı olacak. benim tasarımlarım cok beğenilir kendi kıyafetlerimdede illa kendi yorumumu katarım ama bu gelinliği çok beğendim nişanlım nişanlığımda tereddüt etmişti hollywood tarzı elbiseydi onuda ben kapattım onuda dar diye başta biraz gönülsüzlük ettiysede sonra cok beğendi::)

soldaki gelinlik dar kesim bir gelinlik.
tesettürlüyümm diyorsunuz.
o gelinlikle tam manasıyla tesettürlü olmak imkansız bence....

ben de aynı şeyi yazacaktım.bana da tesettüre göre biraz fazla dar gibi geldi...
sonradan yazdığınızı okudum. o zaman siz beğendiyseniz sorun yok :)

Son düzenleme:
ikiside hiç hoş değil gelinlikler cok asil apayrı güzel gelir normalde kızmayın ama bunlar bi tuhaf

ikisini de beğenmedim malesef.hele de soldaki gelinlik değil sanki sahne kostümü ve vucudu sarıyor.bu kadar karışık taş işlemeli gelinlikleri beğenmiyorum ben

Son düzenleme:
çok değişik bir tarzmış gerçekten darlığı senin açından zor olabilir yürürken fln zorluk çıkarır sanki ama sen beğendiysen içinde kalmasın. yaka inince kollar kapanınca nasıl durur bilemedim ama tesettür birkaç model gördüm forumda kabarık olup tesettür oluncada çok kalabalık duruyor böyle olunca belki daha değişik olur bilemedim ki :))
fiyatı da fazla 7500 tl bir gelinlik için çok bence ama durumumuz var çok etkilemez maddi olarak diyorsan dediğim gibi içinde kalmasın senin istediğin olsun. :))

valla canım benim fikrime göre aşırı dar bi gelinlik tesettüre uymaz... bence daha dikkatli düşünmeli ve uygun olanı bulmalısın.. bu arada aşırı taşlı gelinlikler göz yorucudur ve özellikle aşırı taşlı tuşlu olanları itici bulurlar genelde..gelinlik demek saflığı ve temizliği ifade eder bence ve bu saflığa daha sade gelinlikler yakışır diye düşünüyorum.. tabi senin kendi zevkin önemli ama sade ve kabarık gelinlik her zaman daha göze hoş gelir.. şimdiden mutluluklar umarım mutlu olursun..

Canım ben ikisinide beğenmedim çok ağır gelinlikler taşıyabilecekmisin bunları? Ben olsam daha sade bir gelinlik tercih ederdim. Ayrıca 7.500 lira çok değil mi?

gelinin saflığı temsil ettini düşünen biri olarak çok sade gelinlikleri seviyorum özellikle gelinlikte abartı hiç hoş değil bence tabi zevkler tartışılmaz ama ben beğenmedim bi çok kişide beğenmemiş zaten.

Daha sade ve daha rahat birşey tercih ederdim.
Gösterdiğiniz gelinlik bana göre çok abartı

Ama sizin zevkiniz tabi

kızmayın ama bana biraz bülent ersoyun sahne kostümlerini hatırlattı yüksek yakalar falan
yine tercih sizin
gösterizli ama daha şık gelinlik bulabilirsin bence

Ben yazacaktım Bülent Ersoy tarzı diye :)

Fikir istemiş oldugun için yazıyorum. Kusura bakma ama ikisi de dehşet derecede kötü.

Gelin dediğin sade, zarif ve Kuğu gibi narin olur.

Binlerce model var böyle. Şimdiden mutluluklar.

ayy arkadaşlar yaa kafam karıştı bu kadar insan kötü diyorsa kötüdür nişanlımda oyle ne yanlardan felan şey deyince bende şaşırdım. ya bilemiyorumki bu işin içinde dura dura yüzlerce model göre göre saçmalıklaramı bakıyorum ne:(evet sahne defile kıyafetini andırdığı doğru .. ama kime göre neye göre. çoğu erkeğe göre gelinliği sadece beyaz renk temsil ederken şimdi capuccino kırık gölge beyazlar var artık ve kullanıllıyor..

Tesettürlü gelinlikler malesef kendini pek belli etmiyor zaten.
Siz ne kadar değşiklik yapsanız da modeller pek uygun değil arkadaşında dediği gibi gelinlik biraz asil şık durmalı bunlar sahne kostümü gibi
ayrıca o yakaları küçültsenizde tesettüre gitmez,kendini göstermez bir anlamı olmazda.
Bence siz daha düz ve taşlı,pırıltılı gelikler tercih edin

Back