Gelinlik Modelleri Gelinliğe Benziyor mu? :)

Canim b3nde sen gibiydim nitekim sade de oldu gelinligim bende tarlatan istemiyodum ama kayinvalidem annem illa olsun desi bende dusük tarlatan koydurdum ole cok sisik diildi cok da inik diildi bide inci ve hafif pirilti versin diye pirlanta gibi taş attirdim eger isilti istemiyosan inci guzel duruyo ama minik taşlar dogru yerlerde kullanilirsa guzelcolur bu model cok sık kolu gelisi filan yani bu tarz a hafif seyler ekleyerek daha guzel hale cevjrirsjn ama hemen de karar verme sitelwrj takip et cunku bi baskasini gorunce aklin karisiyo . Ha bide bak ben hic tarlatanli gelinlik denemedkm direk kendi modelimi diktirip son provamda tarlatana karar verdim ama hata ettim yani baska tarlatanli gelinlikler modeller deneseydim diyorum . Sevmesen bile dene mutlaka

[QUOT degil Kuğu gibo güzelsin badka mpdel bakE="Loresima89, post: 42698849, member: 641099"]Nişanı atlatır atlatmaz gelinlik bakmaya başladım :)
Tesettürlüyüm ve kabarık boncuklu vs şeylerden hoşlanmıyorum
Hep sade zarif bişey hayal etmiştim bunu gördüm
Zayıfım ama düz bişey istiyorum..Fakat muhterem anneciğim gelinliğe benzemiyor diyor :) sizin fikriniz nedir?[/QUOTE]
Guzel

Evet haklısınız ben de hiç giymedim denemeden karar vermicem ama sanırım yine düz bişey olacak yeni bi model daha gördüm o da hoşuma gitti eklicem şimdi :)

Bir diğeri de bu :)
Hanımefendi modaevinin sayfasında paylaşılmasına izin verdiği için buraya ekliyorum..
Ben buna ince bi çiçek tacı da ekleyebilirim..

Eklentiler

• untitled.pnggsegsdfg.png
    548,7 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…