• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinlerin Önceki Ve Sonraki Halleri

gelin saçı konusunda çok zorlanıyorum ve o kadar endişeliyimki anlatamam.
çok toplu topuzları sevmiyorum. bayağı model indirdim internetten ama yine tatmin etmedi.
sanırım iş kuaförde bitecek :)

Bunlar her sabah eşlerinden ve diğer insanlarla temas öncesinde kalkmalı ve kaç kat boyanmışlarsa boyanmalılar bence, özellikle insanın sabah ve gün ışığında gördüğünde korkacağı tipleri seçmişler.

2.model çiçekle falan güzel olur ama ben taç istyrm acaba taçla hoş görnr mü,topuz istemyrm bu tarz bişyde güzel olabilir gelin saçı için ooff kafam karıştı yinee!!!! resimler inanılacak gibi deil bu kadar mı farklı olunur pessss

sanırım birtek bana enteresan gelmedi bence bi çoğu güzel buradaki bayanların çok güzel olmayanları da sevimli. Gelin olmalarıyla da hiç bi ilgisi yok günlük hayatlarında da makyaj yapsalar böyle görünürler.Olağanüstü bi değişiklik yok çirkinken güzel olmamışlarıki zaten büyük çoğunluğu hoş bu bayanların sadece güzelliklerine güzellik katmışlar.Ben bayanların mutlaka bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum doğallık kavramı bazılarına göre uyandıktan sonra sadece saçını tarayıp çıkmak sanırım. Ben buna katılmıyorum insan azıcık makyajla bile çok doğal ve güzel görünebilir.Giyinilen renklerle uyumlu bir far sürmek yada göz rengine uygun hafif bir kalem çekmek çok da doğallığı bozmaz. Kimsenin kalkıp seramik makyaj yapacak hali yok ya günlük.Bence kadınların doğal olucam diye yüzüne kremden başka bir şey kullanmaması yanlış.

Aslında sadece ciltleri değişmiş göz ve dudaklara makyajlarının kattığı hiç bir artı yok. Demekki cilde yapılan makyaj ve kapatıcıların çok iyi olması gerekiyor.

Back