Gelinlere eşit davranılması gerekmez mi

çok açık bi şekilde eltini kıskanıyosun bunu kabul et bence bi kere evleniyor düğün istemesi de haklı sizde adet olmayan onlarda olabilir şahsen ben olsam bende isterim düğün neden sizden helallik istenilsin ki sende isteseydin kasa aynıysa bunu eşinle kardeşin düşünecek ortak iş yapmak saçma zaten bence

Sen daha cekinik bir tipsin sanirim.
Eltinin disli ve kayniniza soz gecirebilme durumu sizin zorunuza gidiyor.
Bence asil meseleniz bu.
Bende laubali olmayi sevmem her zaman mesafeden yanayim. Fakat eltiniz farkli bir karakterde belliki.
Bence dugun olduktan sonra siz bu eltinin her seyini kafaya takarsiniz gibi geliyor.
O yuzden simdiden onleminizi alip sizde baskin olmaya calisin.

ha ha bana şöyle geliyor ki, önce eltini kıskanırsın, işte zaman geçtikçe birlik olup kv ve kpye karşı topyekün savaş başlatırsın :)

Kasa ortak dediğiniz şey, kasadan çıkan paranın %50, %50 bölüşülmesidir. Kasanın ortaklığı budur. Kaynınız kendi parasını biriktirip evlilik için gerekli parayı toparlamış olabilir. Ben açıkcası ortaklıktan bunu anlarım.
Haaaa düğün olayına gelince, inanın bu konuda çookkk haksızsınız.
Herhangi bir birikim yok siftahsız geldikleri günler oluyo teşekkürler

ay bismillah! daha kız girmemiş ailenize bu ne fesatlık, çekememezlik. bi kendi hayatına baksın herkes.

kişiler yaptıkları hareketlerden kendileri sorumludur. kaynınızı doldursa bile kaynınız 5 yaşında olmadığına göre ona tavır almanız gerekirdi. durduk yere kıza tavır almak niyE?

herkes sizin gibi evlenecek diye bi kural yok. siz şimdi ona takılacak takıları da düşünüyosunuzdur ???

ay bismillah! daha kız girmemiş ailenize bu ne fesatlık, çekememezlik. bi kendi hayatına baksın herkes.

kişiler yaptıkları hareketlerden kendileri sorumludur. kaynınızı doldursa bile kaynınız 5 yaşında olmadığına göre ona tavır almanız gerekirdi. durduk yere kıza tavır almak niyE?

herkes sizin gibi evlenecek diye bi kural yok. siz şimdi ona takılacak takıları da düşünüyosunuzdur ???
altınlarrr:KK53::KK53::KK53:

Biz eşimle düğün yaptık, kaynım nikahtan evlendi..Tercih meselesiydi.Önce kaynım evlendi.Bizim tercihimize karışma lüksleri yok.Siz düğün istediğiniz zaman kaynınız size yapamazsınız tavrı koymuş olsa tamam da..

Hayır canım eşim düğüne kadar kazandığını kardeşine verecek çünkü çok sıkışıklar benim düğünü de ortak yaptılar bu da öyle olacak. Öyle mi anlaşılıyo bilemedim ama gerçekten kıskanmıyorum en güzel yerlerden nişanlık modelleri bulup atan bi insanım kendisine insanın kafası karışıyo seçim yapmak zor yardımcı oluyorum bebeğim olmasa başka şeylere de yardım ederim ama elim bağlı şu anda

Gönlüne o duygu girmiş gibi gözüküyor ama o kadar naif ve kibar yazıyorsun ki kötülük olsun diye olmadığı belli.

Şimdi, eşin bir kere tüm geliri kardeşine veremez. Çünkü eşi ve çocuğu var. Sizin ihtiyaciniz kadarini alsin madem gerisini versin. Öyle bütün kasayı terk edemez.

Onun dışında keşke gelen parayi %50-50 bolusselermis. Ama yapacak birsey yok. Çünkü kayniniz zamanında hem ev kurmanız hemde sonrasında aile olmanıza destek olmuş gibi. Siz cocukta yapmışsınız. Ve kardeşinin bir ailesi ve ona göre ihtiyacı fazla olduğu için bunca zaman esiniz kayninizdan daha fazla almış olmalı.

Ben ikinci dükkanı aldıklarında borçlandıkları için bütün altınlarımı verdim biraz rahat etsinler diye ne diye düşüneyim kıymet versem bozdurmazdım söylediklerinize dikkat edin biraz.

Gönlüne o duygu girmiş gibi gözüküyor ama o kadar naif ve kibar yazıyorsun ki kötülük olsun diye olmadığı belli.

Şimdi, eşin bir kere tüm geliri kardeşine veremez. Çünkü eşi ve çocuğu var. Sizin ihtiyaciniz kadarini alsin madem gerisini versin. Öyle bütün kasayı terk edemez.

Onun dışında keşke gelen parayi %50-50 bolusselermis. Ama yapacak birsey yok. Çünkü kayniniz zamanında hem ev kurmanız hemde sonrasında aile olmanıza destek olmuş gibi. Siz cocukta yapmışsınız. Ve kardeşinin bir ailesi ve ona göre ihtiyacı fazla olduğu için bunca zaman esiniz kayninizdan daha fazla almış olmalı.
fazla almış olabilir ama bu tarz şeylerde ortak çalışırlar

klasik elti kıskançlıkları,sonradan içinizde kalacak şeyleri isteseymişsiniz yaptırsaymışsınız.bir söz vardır aklınızda olanları hayata geçirecek kadar yüreğiniz yoksa, ömrünüz cesaretli insanların dedikodularını yapmakla geçer.

nedir bu elti kıskançlığı çözemedim gitti yaa
siz yapmamışsınız onun müstakbel eşi yapmak istemiş ve yapacaklar, kızı kıskanana kadar eşinize hesap sorun o zaman niye bana düğün yapmadın diye
kız tabii ki talep edecek evleniyor ve nasıl olması istediğine eşiyle karar verecek sizinle değil!!!

ne kadar da kıskançsınız resmen çekemiyosunuz gelin adayını.. kusura bakmayın tek gelin siz olamayacaksınız

Düğün istemesi gayet normal birşey bence biraz kıskançlık yapmışsınız gibi geldi takmayin bunları bence bak ne güzel oglusun da varmış gereksiz yere huzurunuzu bozma bırak istediklerini yapsınlar

Bencil düşünüyorsunuz. Sizin eşinizle aranızda olan konu bu. Vaktinde eşiniz yapmamış istememiş. Onların kararı farklı diye kızamazsınız.
Benimde nişanlımın abisi evleniyor düğünü olacak hafta sonu.Allah mutlu etsin. Bende düğün isterim ama nişanlım düğünden hoşlanmıyor o güne kadar ikna olur mu bilmem. Şimdi ne yapayım ben istiyodum onların düğünü oldu benim nikahım olcak diye üzüleyim mi?
Yapmayın Allah aşkına. Mutlu huzurluysa yuvanız takılmaya değer mi?
Kazançlar bir olunca sıkıntı elbet. Ama yarışa girdikçe evliliğinizin huzurunun kaçmasından daha mı önemli bi tarafın fazla harcama yapması?

X