• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
koy o zaman manyak gerizekalı
Geline de bu uslupla yaklastıysanız gayet normal size mesafeli olması.
Hatta doğumgününe gitmemeniz işine bile gelmiştir belki,hakkıdır da.
Bu ne ağzı bozukluk. Saygı çercevesinde iki satır konuşulmayan birisiniz yazık.
Biraz nazik ve saygılı olmayı deneyin

Dogum gunu yaparken kimseyi beklemek zorunda degilki tarihi soylemis size uymamis ertelemek zorunda degil ayrica tabiki resimleri paylasacak bu neden sizin icin sorun oluyor size ne? Mesafe istiyorsa yapacaginiz bisey yoj

Hiçbirşey yapmadık kardeşim.Yapmamız da gerekmiyor.Annem abim bir istese hemen Maltepe'de onlara yardımcı olur.Evi toparlar,yemeklerini yapar....Çat kapı giden insanlar değiliz.....Aramızda hiçbir tartışma da olmadı....
İşte bu sebeple. Niye evini toplayıp, yemeğini yapıyorsunuz? Kıçı kalkmış.

Görümce , görmeyim ömrümce. Şaka bi yana insanların hayatlarına müdahale etmeyin bu bir ikincisi anneniz de gelinin evini temizlemesin bi zahmet çocuğu yaparken annenize mi güvendiler? İki gün yapar üçüncü gün yapmayıverir ondan kötüsü olmaz. Üçüncüsü de bu samimi olalım telefonlaşalım görüntülü konuşalımın sonunun iyi olacağını düşünmüyorum, mesafe koymak için illa kavga edilmesi gerekmez ben burda en çok annenize üzüldüm boyunca çocuk yapıp evlendirmiş, dinleneceği yaşta geline hizmet ediyor.

Valla çocuğuma doğum günü yaparken herkesi çağırırım uyan gelir uymayan gelmez herkese göre tarih ayarlayamam ben.
Bir de yani çok mantıklı mıç mıç olmaması yani evlendim diye niye her daim kocamın ailesi ile görüntülü konuşacağım.

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Aman boşversene görüşmesin bu in nesine acı cekiyorsunuz bende yengelerimle mesela binde bir sefer gorusuruz kendimde kayinvalidemlerle mesafeliyimdir zamanında iyi olsalar di bende mesafe koymazdim

İş abi de bitiyor. Beni sevip saymayanı ben de sevmem saymam. Onların çocuğu da onlar gibi olur.
Yani benim çocuklarım da benim gibi mesela. Suçluysan özür dile değilsen yok say işin özeti bu

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Benim gorümcem ve kayınvalidem de anlamamazlktan geliyor neden mesafe koydugumu, ben aciklayayim laf sokmaları alttan alttan gizlice arkamdan konusmalarina sahit olmam , laf sokmalarıda öyle az buz degil aşagilayici...
Bence sizde yapmşsnzdr biseyler kmse bosuna mesafe koymaz araya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X