• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be
Burda birine manYak diyen gelin habersiz doğum günü yaptı diye neler saydırdı düşünmek istemiyorum

Valla en guzelini yapmis gelin ohhh sefam olsun

Konu bana geçmedi yalniz, çok acı çekiyorum falan hassas konu bulmuş yürümeye çalışıyorsunuz.

Bu konu haricinde eş ailesi ciddi bir şey yapmasa bile sevmeyen,istemeyen bir sürü kadın var. Mesafe severim, baştan mesafeli olayım diye gardını alan onlarca kadının konusu var burada da. İlla bir şey yapılması gerekmiyor yani.

Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Niye ki, çekirdek ailesi olarak tek başlarına kutlamakta özgürler. Biz de mesela bu sene çekirdek aile kutlayacağız çocuğumuzun doğum gününü. Kimseyi çağırma zorunluluğumuz yok.

Hiçbirşey yapmadık kardeşim.Yapmamız da gerekmiyor.Annem abim bir istese hemen Maltepe'de onlara yardımcı olur.Evi toparlar,yemeklerini yapar....Çat kapı giden insanlar değiliz.....Aramızda hiçbir tartışma da olmadı....
Bi şekilde sevmiyor sizi. Sizle tartışma yaşamamış olması onun da bir şeyleri idare ediyor olabileceğini gösterebilir. Belki yerinde başkası olsa çoktan arıza çıkarırdı kim bilir.

Bende bir teyze var komple ailecek inanamıyorum nasıl bu kafada olduklarına. Bir de gelinleri var adeta peygamber. Yani nazar değmesin çok tatlı çok uyumlu. Yerinde olsam katil bile olurdum. :bicak: Gelin arıza çıkarmıyo diye teyzem dünyanın en iyi kaynanası olduğunu iddia edemez mesela. :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X