• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle nerde buluşsak

Ya sorunlar burdn cıkıyor ıste ..ha ev ha dısarı ne farkeder önemli olan tanımak degılmıddır.mekanın ne önemi var hos gorulu sevecen anlayışlı olun gelın hanımı degerlı hıssettırın nerde isterseniz orda bulusun..
Gelin demiycek benı kıytırık bor yere goturduler bana söyle yaptılar Boyle yaptılar ..kv gorumce drmıycek ılk günden evımıze geldi ...en rahat edecegınız yerı seçıp oturacaksınız güzel güzel

Kalkıp o kadar yoldan gelmiş insanı bence evde ağırlamalısınız, hem daha samimi bir ortam olur. Sonra duruma göre belki dışarı çıkarsınız. Evde insanlar birbirini yiyor mu şu evden kaçma durumunu hiç anlamıyorum. Kuzenimin sözlüsüyle bizim evin alt sokağında karşılaşmıştık gel bize gidelim bi kahve içelim annem de sevinir dedim asla nikah olmadan girmem eve dedi bir anda sinirlendi böyle, anlam verememiştim
Tabi canım nikahtan önce kahve içirmeye gidilirse bekaret bozuluyor bilmiyo muydunuz 😂 daha kapının eşiğinde hani bir ayağını içeri girmek suretiyle havaya kaldırıyosunya hah işte tam o sırada gidiyo bekaret o yüzden nikahtan önce müstakbel akrabaların evine gidilmemeli😂😂😂😂😂😂🤡

Ben dışarıda buluşmuştum bir gelin olarak.
Tercihi bana bırakmışlardı.
Nişanlıyken de bir defa gittim evlerine zaten.
Yahu bir insan herrr konuya bi cevap yazabilir mi yaw bu boş zmanınız çok anlamına geliyor bence daha verimli şeylere harcayın zamanınızı. Ya hangi konuya baksam muttttlaka sizi görüyorum. Sizi görmediğim bş konu yok yani her konuya bi cevap verebilecek kadar mı sıkılıyor canınız ne güzel 🤣

Ta istanbuldan sivasa tanışmaya gelicekse eve davet edilmeli ama arkasındanda eklenmeli nasıl istersin dışarıda da olabilir şeklinde normalde dışarıda tanışılır ama mesafe baya uzun eev daha mantıklı gibi

Yahu bir insan herrr konuya bi cevap yazabilir mi yaw bu boş zmanınız çok anlamına geliyor bence daha verimli şeylere harcayın zamanınızı. Ya hangi konuya baksam muttttlaka sizi görüyorum. Sizi görmediğim bş konu yok yani her konuya bi cevap verebilecek kadar mı sıkılıyor canınız ne güzel 🤣
Öyle deme lütfen 🤣 ben de gün içinde bakıyorum. Hatta Facebook Instagram dan daha fazla forumdayim 😁 insanın kafası dağılıyor:)

İstanbuldan teee sivasa gelen biri gunubirlik mi geliyor? Otelde kalacaksa o otelin salonunda bir aksam yemegi yiyebilirsiniz. Ev manasiz olur

Bunun kararini bence gelin hanim verebilir.
Siz seceneklerinizi sunun hangi sekilde rahat edeceksen oyle yapalim deyin.

Back
X