Gelinimizle nerde buluşsak

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Selam kızlar

Erkek kardeşim kız arkadaşı ile bizi taşıttıracak istsnbuldan Sivas’a gelecekler burda akrabaları da varmış eve mi davet etsek yoksa dışarda mı buluşsak

Kalkıp o kadar yoldan gelmiş insanı bence evde ağırlamalısınız, hem daha samimi bir ortam olur. Sonra duruma göre belki dışarı çıkarsınız. Evde insanlar birbirini yiyor mu şu evden kaçma durumunu hiç anlamıyorum. Kuzenimin sözlüsüyle bizim evin alt sokağında karşılaşmıştık gel bize gidelim bi kahve içelim annem de sevinir dedim asla nikah olmadan girmem eve dedi bir anda sinirlendi böyle, anlam verememiştim

Bence eve davet eşin sonra gezdirmeye çıkarırsınız. Daha samimi olur diye düşünüyorum.
Nasıl nasıl? Gezdirmeye çıkarırsınız mı dediniz? Bence gençler kendileri takılsın. Sonra yarın bir gün gelin adayı k.k'da konu açar: k.v. ve görümce hep bizimle geizyor, bizi hiç başbaşa bırakmıyorlar. ;)

Eve davet edin ama bırakın kendileri yalnız gezsin.

Selam kızlar

Erkek kardeşim kız arkadaşı ile bizi taşıttıracak istsnbuldan Sivas’a gelecekler burda akrabaları da varmış eve mi davet etsek yoksa dışarda mı buluşsak
Dışarda buluşmak daha uygun olur ama ikinci üçüncü buluşma evde olabilir . Bizde ilk tanışmanın erkek evinde olması pek hoş bulunmaz . O yüzden ilk buluşma dışarda bi kafede de olabilir bi akşam yemeği de olabilir. Sonraki görüşmelerin nerde olacağının bi önemi kalmaz ben imakn olursa ailelerle piknik falan yapmanızı da öneririm hem rahat bi ortam hoş da olur havalarda ısınıyor ama ilk buluşma olmaz😊 hayırlı olsun şimdiden

Nasıl nasıl? Gezdirmeye çıkarırsınız mı dediniz? Bence gençler kendileri takılsın. Sonra yarın bir gün gelin adayı k.k'da konu açar: k.v. ve görümce hep bizimle geizyor, bizi hiç başbaşa bırakmıyorlar. :KK66:
İyi de gençler kendileri takılmaya gelmiyor ki amaç tanışmak. Bir arada zaman geçirmek. Ben bunu düşünerek cevap verdim. Yoksa bana kalsa ayaküstü tanışıp ayrılsınlar yanlarından. Bu sefer amacından sapar durum.

Ben dısarda restaurantta bulusmustum aksam yemeği yemiştik ama bu benim tercihimdi
Eşimi biz evde agırlamıstık
Bence kardesiniz desin ki “annemler seni evde agırlamak ister sonucta bu sehire misafirsin ama rahat edemem dersen bi restauranttada bulusabiliriz”
Hani kimiside ev ister restaurant önerirsiniz evinemi almak istemiyor diye düşünmesin

İyi de gençler kendileri takılmaya gelmiyor ki amaç tanışmak. Bir arada zaman geçirmek. Ben bunu düşünerek cevap verdim. Yoksa bana kalsa ayaküstü tanışıp ayrılsınlar yanlarından. Bu sefer amacından sapar durum.
Tanışma için eve davet konusunda hemfikiriz ama sonrasında eğer gezme niyetleri varsa ona binaen demiştim.

e kardesınız sorsun annemler senı rahatsız olmazsan evde de agırlamak ısterler sen nerde rahat edersın dısarda yemek mı yıyelım yoksa evde yıyıp sonra senle basbasa cıkıp gezermıyız ne dersın desın

planı onlar yapsın

Back
X