• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinimiz

Allahından bulsun canım benim, boşver sen takmamaya çalış. Bak hamilesin bebişini strese sokma bir densiz yüzünden

Bu arada dogumunuz yaklasiyor..
Gereksiz seylere kafa yormayin..
Bebeginize odaklanin uzmeyin onu..
Esinizle yuvanizin buyumesinin tadini cikarin..
Essiz bir duygudur eminimki..
Yenge konusur konusur elbet susar.

l
zaten abimin eşi olduğu için beddua etmiyorum ama eğer bi adalet varsa evliliğimin en güzel zamanlarında beni haksız yere hayattan soğutan kişinin hadi beni geçtim eşim o kadar iyi niyetliydi ki abime ve eşine karşı. en çok onun bu duruma düşmesine üzüldüm. eden bulacaktır birşekilde
yanliz o evin kredisini siz ofuyorsaniz ilerde evin sizin ustunuze olmasi lazim o kredi evraklarinida saklayin

Bu arada dogumunuz yaklasiyor..
Gereksiz seylere kafa yormayin..
Bebeginize odaklanin uzmeyin onu..
Esinizle yuvanizin buyumesinin tadini cikarin..
Essiz bir duygudur eminimki..
Yenge konusur konusur elbet susar.

Evet çok haklısınız düşünmemem lazım.
Çok güzel bir heyecan inşallah kucağımıza alırız allah herkese nasib etsin.
tabi isterdim ki dayısı da gelsin gitsin rahat rahat görsün hep bunlar bir problem olucak.
çünkü gelinin hiç kardeşi yok benim de bi tek görümcem var bi halası bi dayısı olucak çocuğun.
Bide ailem hep uzak olduğu için ben çok düşkünüm onlara. oyüzden çok dert ettim belki başkası olsa verir ağzının payını inadına şeyler yapar aslında hak ettiği de odur ama ben yapamıyorum işte.
ama yavaş yavaş atlatıyorum zaman geçtikçe.

ayy...bu nasıl gelin...tövbe Bismillah...edepsiz...görgüsüz...açgözlü...boşverin çıkarın sosyal medyadan...görmeyin paylaştıklarını...başa çıkılmaz...kocasının da canını yiyiyordur...Allah sabır versin tüm aileye...

ayy...bu nasıl gelin...tövbe Bismillah...edepsiz...görgüsüz...açgözlü...boşverin çıkarın sosyal medyadan...görmeyin paylaştıklarını...başa çıkılmaz...kocasının da canını yiyiyordur...Allah sabır versin tüm aileye...

amin canım. bende ekli değil kuzenlerimde ekliydi hepsi görür görmez şok olmuşlar onlar söylemişti bana da.
ben üniversiteyi kazanınca babam bana söz vermişti araba almıştı ozaman bunlar daha evli değildi geçen seneye kadar araba hala bendeydi. bigün abimin telefonundan bana mesaj yazmıştı haftasonu eşim geliyo arabayı ona ver işleri var diye. bende havaalanından alırım işi nerdeyse götürürüm ama arabayı niye vericem demiştim. ver dedim sana vericeksin yazmış. meğer sonradan öğrendim mesajı yazan oymuş. bizde aile içi kıskançlık çekememezlik olmadı hep mesela abim beni zorladı üniversite oku diye ilk sene kazanamadım dershaneye git bidaha hazırlan vs diye araba işini de babamın aklına o koydu. maddi olarak ayrı gayrımız kıskançlığımız hiç olmadı .abim sadece bana değil herkese karşı eli açık alçak gönüllü bi insan benim ailem de öyle ama işte araya el girince nasıl ortalığı karıştırdı. yani cesarete bakın abimin telefonundan bana yazıyor amacı hem abimle benim aramı bozmak hem de arabayı benden almak.
Çok kötü çok

merhaba kızlar 1 yıllık evliyim ben, ailem şehir dışında çalıştığı için annemle babamın satınaldığı iki evden birine yerleştik. Ev yeni ve boş bekarken de hep kredi taksitlerine yardımcı oluyordum aidatlarını ben ödüyorum. bunlar tabi bir gerekçe değil orada oturmamızın en büyük sebebi işyerime yakın olması ve de yeni ev annem kiraya vermeye kıyamadı onun yerine sen yerleş bana kira öder gibi kenara paranı koy dedi. bende ev için çekilen krediyi ödüyorum her ay. yani bir nevi ha kirada oturmuşum ha annemin evinde maddi olarak bir değişiklik yok. böyle olduğu halde evliliğimden 5 ay sonra gelinimizin orda burda eşim için iç güveysi diye konuştuğunu bize acıdığını bir evleri bile yok asalakların gibi şeyler söylediğini hatta bunu bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığını gördüm. abime direk onun görselini çekip gönderdim söyle saçma sapan şeyler yazmasın bu nedemek diye. abim hiç birşey söylemedi ve ordan kaldırılmadı da o yazı. bu arada onlar da yurt dışında yaşıyor. sonra yine aynı şeylere devam edince eşim de duydu bildiğiniz kanlı bıçaklı olduk tabi.
Sonra abim aman siz ona bakmayın huzurunuzu kaçırıp rahatınızı bozmasına izin vermeyin gibi şeyler söyledi bize ama olanlar oldu birkere.
O kadar kötü birşey ki bir tek kardeşiniz var, ve bir araya gelemiyorsunuz . artık gelinimizin olduğu yere benim eşim gelmiyor. ben yine abimin hatırına gördüğümde selamlaşıyorum ama kinim öfkem çok. zatenn kırk yılda bir görüyorum.
Tavrımda çok kararsızım sırf abim üzülmesin diye olumsuzluk çıkarmıyorum ama abime de kırgınım. çok iyi niyetli merhametli bir insan. kimseyi kırmak istemiyor.
Ama o kız evliliğimin en güzel zamanlarında benim huzurumu kaçırdı günlerce uyuyamadım.
Allah da onun huzurlu olmasına fırsat vermez elbette biliyorum etme bulma dünyası. bu zamana kadar en ufak kötü sözüm kötü niyetim olmadığı halde neden bunları yaşadım bilmiyorum. Allah hiç birinizin ailesine huzursuzluk vermesin.

ona ne ki, hayır o evde sizin hakkınız var o, bence onun gözü var evde ondan yapıyor, gelin milletini anlamıyorum ya, kaynanaları sevmezler dışlarlar ama iş mal mülke gelince herkesten önce laf ederler, son terbiyesizmiş, onun sizin eviniz hakkında konuşmaya hakkı yok, konuşacak insan abiniz,dış kapının dış mandalı

Maşallah gelin hanım annenizin evini kendi evi gibi benimsemiş olacakki eşinize öyle bir sıfat yüklemiş :eek:. Sizde cevaben benim annemin ve babamın evi tasarrufu onlara kalmış sananeeeee deseydiniz. Benimde evim olsa kız veya erkek evladım farketmez kiraya çıkmayın gelin paşa paşa oturun derdim. Böyle kendini bilmeyenlerede bildirirdim:KK12:. Sizde:KK47: duymayın

Bu fesatlıkta fazla yasamaz yengenız.. Esınız tavrında haklı.. Kımseyı ılgılendırmezkı.. Sosyal paylaşım sıtesınden cevap verseydınız ondan farkınız kalmazdı.Yaptıgı terbıyesızlıge uymayın.

Erkekler böyle durumlar da kendılerını yetersiz hissettiği için davranış şekilleri değişebiliyor belkı o sözü okuduktan sonra kendı ıçınde boyle şeyler yaşabılır bence sız bazen konu falan geldiğinde biz bu evin parasını ödüyoruz yani bizim evimiz annemlerin değil falan gibi cümleler kurun ki kendı içinde öyle bir şey yaşamasın

Ne fesat yurekli insanlar var ya..

Bence hic muhatap bile olmayin gormezden gelin..aslini bilemeyiz ama kardesinizin ailesi icin boyle sozlerin soylenmesine ve hatta sosyal paylasim sitelerinde bile dahi dillendirilmesine musade ediyor olmasi biraz ilginc acikcasi..
icerlenecekseniz buna icerlenin..gerisi kimseyi ilgilendirmez kaldi ki bu konu aileniz ve sizi ilgilendirir sadece..

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Ne fesat yurekli insanlar var ya..

Bence hic muhatap bile olmayin gormezden gelin..aslini bilemeyiz ama kardesinizin ailesi icin boyle sozlerin soylenmesine ve hatta sosyal paylasim sitelerinde bile dahi dillendirilmesine musade ediyor olmasi biraz ilginc acikcasi..
icerlenecekseniz buna icerlenin..gerisi kimseyi ilgilendirmez kaldi ki bu konu aileniz ve sizi ilgilendirir sadece..

Hakkinizda hayirlisi olsun..

Amin teşekkür ederim.

Gelininiz yokmuş gibi davranın bence. Abinizle hiçbir şey olmamış gibi görüşmeye devam edin. Kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan fesat biri için cümle kurmaya duygu besleme değmez. Siz onu görmezden geldikçe delirecektir zaten merak etmeyin.

Benim annemin babamın malından geline ne? Konuşacak biri varsa abinizdir, onu ilgilendirmez...benim annem , babam tabiki düşünecek beni, evladıyım ben onların,en az kardeşlerim kadar...Abinizin şikayeti yoksa ona susmak düşer....hayatta şunu gördüm kıskanç insanlar hiçbir zaman mutlu olmuyor,öaç gözlü gelip gözleri açık gidiyorlar...
Eşinizde fazla takılmasın bu densize, devir komplex, gurur yapacak devir değil...İstanbul da kiralar almış başını gitmiş, kiralık ev yok...ben 1,5 ay sonra evimi boşaltıcam 2 ay önceden tutuldu ev ve ben çıkınca en az 2000 TL ye kiraya verecek ev sahibi...Aileye ait ev varsa anne babanın ihtiyacı yoksa tabiki oturulur, bu çok doğal...

Nefret ediyorum bu tip fesat insanlardan.bence slm bile vermeyin aynı ortamda yok sayın bu en büyük ceza bu olacaktır.:KK11:

fesatlikmi artik bu kiskanclik mi ailesiniz ya siz karsi komsun veya kirk kat el degil ki

İyi gorumce kotu gelin kotu gorumce iyi gelin hep tam tersimi olur ya

Benim gorumcemdr sizin gelininz gibi hep aman esimn hatrina susayim dedim sabrettm ama biryere kadar gittikce daha cok cirkeflesti bende gorusmemeye basladim

Esim herseyin farkinda oldugu bunuda dillendirdigi halde beni sucladigida oldu suan ondan nefret ettigim icin ama onun eseri nefretim yaptiklari yuzunden nefret ettim ondan kesinlikle yuzunu gornek istemiyorm

ben hakli yere bile olsa gelininizn davrandgnin %1 davransam evde kiyamet kopar abinzi cok pasif ve sessiz kalmis ama helal olsun size abimn. Hatrina susuyorm diyosnz benimkide ben iyi oldugm halde huzursuzlk cikartmaya calisiyo beni kiskaniyor.

Benim gorumcmde sizin gibi olgun olsa abisine bana saygili olsa basimin uzerinde tasirdim
Abinizle onun yuzundrn aranizi bozup ona firsat vermeyin kesinlikle
Birde esiniz cok sabirlymis benm esim olsa okadin oyle konusurken evden kovardi ama sakin ve abinize karsi saygiliymis

Back
X