Gelinimiz çıldırmış olmalı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cllna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
147
-3
13
Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum

Merhaba arkadaşlar. Abimin eşi iki yüzlü cıktı. Yüzüme güler hep dili de çok tatlidir ama abimi dolduruyormus yanima gelip kalsa cocuga baksa azicik destek olsa bana flan diyormus bende evliyim ve benim de kendime göre hayatim var . Hep onda kalip ona yardim edeyim istiyor. Zaten elimden geldigince yardim ediyorum cocugu gonder bende dursun diyorum gondermiyorlar. Maddi manevi destek oluyorum ama yetmiyor. Abimj dolduruyor kendi bize geldiginde hicbir sey ellemiyor oturuyor. Boyle insana nasil davranilir aramiz iyi aslinda yani ben iyiysem iyiyiz desem daha dogru abim icin alttan aliyorum
Kimsenin kimsenin çocuğuna bakmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendi kendine beklentiye girip dellenip dursun 👍🏻 yalnız siz bu dediklerini nerden öğrendiniz? Abiniz mi anlattı?

Kimsenin kimsenin çocuğuna bakmak gibi bir zorunluluğu yok. Kendi kendine beklentiye girip dellenip dursun 👍🏻 yalnız siz bu dediklerini nerden öğrendiniz? Abiniz mi anlattı?
Agzindan kacirdi zaten ben artik anliyorum abim asla bana gel bize kal yardim.et demez karisi onu doldurunca bize dikleniyor hic gelip yardim etmiyorsunuz diye. Yani sinirli de oluyor o an. Karisi dolduruyor belli sabrediyorum sabrim tasacak yakinda

Size güvenip mi yapmış çocuğu? Bu tür konularda tek taraflı bakamıyorum ama, bir de onu dinlemek lazım.
Bilmiyorum ben zaten saf miyim salak miyim herkes benu kullaniyor kendi gorumcelerim bile emir verir gibi konusiyor simdi en baş dusmanlarim oldu sorun nerde bilmiyorum alnimda enayidir kullanabilirsiniz yaziyor sanirim ben gormuyorum sadece

Size guvenıp mı evlenmıs çocuk yapmış . Haddi manevi için laf oluyormuş , üstüne bide neden maddi de yardım ediyorsunuz

Size guvenıp mı evlenmıs çocuk yapmış . Haddi manevi için laf oluyormuş , üstüne bide neden maddi de yardım ediyorsunuz
Maddi olarak onlar da bize destek oluyor dügünümde cok oldular destek

Size güvenip mi yapmış çocuğu? Bu tür konularda tek taraflı bakamıyorum ama, bir de onu dinlemek lazım.
Onu dinlerseniz siz de bana git kal dersiniz o kadar iyi laf ebesidir o hatta sizi de ikna eder yarın cocuk bakmaya gelirsiniz 😆

Siz elalemin dedikodusunu yapacağınıza dönün de dün açtığınız posta cevap yazın.
arkadaşımı merak ettiyseniz söylememi istedi kavga dövüş almıs hesabı ve kumar oynadığını görmüs o yüzden vermiyormus eşi

Abinize neden maddi olarak destek oluyorsunuz ?

Bu banlanma sebebi. Kaç kişiyseniz hepsi gidip ücretsiz üye olabilirler bunu da mı biz anlatalım ?
Banlasınlar o zaman napalım yani paradan kactigimiz yok evli barkli insanlariz esimizden gizli sormak istedigimiz konular oluyor buradan soruyoruz ben hesap acmayi bilmem kendi hesabimdan acsam mailim bilgisayarda acik esim bildirimleri gorur yani yapacak biseyim yok arkadasim kendi hesabindan istediginizi sorabilirsiniz dedi zaten ben ilk defa soru soruyorum zirt pirt girmiyoruz genelde o kendi kullaniyor ayda yilda bir rica edip biz giriyoruz

Abinize neden maddi olarak destek oluyorsunuz ?
Kardesiz cunku yani benim olmadigi yerde o destek onun olmadigi yerde ben destek oluyorum hep boylrydi ve bu sayede cok sukur evimiz arabamiz oldu 4 kardes birbirmize destek olarak buyuduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X