• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

herşey çok güzel görünüyor özellikle salonu çok sevdim.. mutlulukla oturun her zaman:nazar::nazar:

Yeni gelin evini sevsinler çok güzelll canım güle güle mutlu huzurlu otur içinde bir ömür inş.canım salonunu çok beğendim koltuk rengin ne renk çok tatlı duruyor ayrıca yatak örtünü nerden aldın keşke biraz daha detaylı çekseydin mutfağı banyoyu da görürdük:34::34:

canım bayıldım evine huzur içinde mutlulukla oturun inşallah :nazar:
ay yıldızlı tabaklarına da ayrıca bayıldım nerden aldın öğrenebilir miyim :1:

canım sonunda beklenen evi gördük çok beğendim ya güle güle kullan çeyizlerinide çek koy bakalım ben çok meraklı olduğum için :1:

Vouvvv :) Misss gibi kullanılmamıs esyalarrr bayıldım çok güzel :) :16:

Özellikle salondaki bölme çok dikkatimi çekti ve hoşuma gitti :) Nerden aldın bakim :1:

canım salonun gri tonu geçten çok güzel. iyi ki o aradaki renkli bölme var yoksa çok renksiz kalıcakmış salonun.
yatak odasındaki mavi tonuna bayıldım çok şeker
ve küçük odanada ayrıca bayıldım mor renk olması yeter:1:

Yeni gelin evini sevsinler çok güzelll canım güle güle mutlu huzurlu otur içinde bir ömür inş.canım salonunu çok beğendim koltuk rengin ne renk çok tatlı duruyor ayrıca yatak örtünü nerden aldın keşke biraz daha detaylı çekseydin mutfağı banyoyu da görürdük:34::34:

hımm aceleye geldi biraz söz veriyorum düğünden önce bir kere daha güncelleyeceğim konuyu :9: :9:

yatak örtümü elart'tan almıştım koltuk renklerimi ben kendim seçtim o yüzden bir liste rengi yok.. özbay mobilyadaki renk karterlerinden ulaşabilirsin sanırım canım :34:

canım bayıldım evine huzur içinde mutlulukla oturun inşallah :nazar:
ay yıldızlı tabaklarına da ayrıca bayıldım nerden aldın öğrenebilir miyim :1:

çookk teşekkür ederim canım Allah razı olsun :34:

ay yıldızlı tabaklar keramikadan.. hatta şu sıralar indirimde bakıver bir canım :1:

Vouvvv :) Misss gibi kullanılmamıs esyalarrr bayıldım çok güzel :) :16:

Özellikle salondaki bölme çok dikkatimi çekti ve hoşuma gitti :) Nerden aldın bakim :1:

teşekkür ederim :1:
çok mutlu oldum.. dekoratif panelleri tekzen yapı marketten aldım.. kendim monte ettim :34:

canım salonun gri tonu geçten çok güzel. iyi ki o aradaki renkli bölme var yoksa çok renksiz kalıcakmış salonun.
yatak odasındaki mavi tonuna bayıldım çok şeker
ve küçük odanada ayrıca bayıldım mor renk olması yeter:1:

sırf hastane gibi olmasın diye ortaya renkli paneli düşünmüştüm zaten canım.. ama yanılmadığımı teyit ettiğin içinde pek bir mesut oldum :9: çok teşekkürlerr..

Canim cok mutlu olun insl. Esyanda evinde bi harikA bnde eskimeye girmis
yeni evli olaraktan cok begendim :40:

bu cici evi çok beğendim çok güzel bir gelin evi olmuş ki maşalllah canım

bişey soracaktım kapı isimliliğinizi nereden aldınız çok hoşuma gitti bende öyle birşey istiyorum çok güzel

Çok ama çok çok çok güzel herşeyin, Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla kullanmayı nasip etsin.Eşya ne ki, önemli olan sonrası. Bu güzel eşyalar yaşayacağınız tüm güzel hatıralara şahitlik etsin diliyorum.

Sonsuz mutluluklarrrrrrrrrrrrrr

Birden 8 yıl öncesine döndüm.hayaller,telaşlar,koşuşturmacalar Vee bitince şöyle bir bakıyorsun " bu benim evimmi?" Diyorsun..ne güzel heyecanlar..tadını çıkar bu günler çok güzel..beni uzaklara götürüp gözümde yaş bıraktın:). Rabbim evinizde mutluluğu,huzuru ,sağlığı ve sadakati eksiltmesin..birbirini tüketmeyen ve tükenmeyen bir bütün olun inşallah..evinizde çok ama çok güzel..evin sizi sabırsızlıkla bekliyor..sevgiyle..

Back
X