• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin temizliği için önerileriniz nelerdir?

nasıl uyguluyor ne yapıyorumsun

canım utanmana gerek yok onlar zaten alışkın oldukları için inna hiç bakmıyorlar günde onlarca bayana yapıyorlar
masaya yatmanla kalman bir oluyor
ilk başlarda acı oluyor hatta kanayadabiliyor
sonrası uyuştuğundan kolaylıkla alınıyor

canım utanmana gerek yok onlar zaten alışkın oldukları için inna hiç bakmıyorlar günde onlarca bayana yapıyorlar
masaya yatmanla kalman bir oluyor
ilk başlarda acı oluyor hatta kanayadabiliyor
sonrası uyuştuğundan kolaylıkla alınıyor

teşekkür ederim . en kısa zamanda kuaföre gitmem lazım

arkadaslar kollarim ve koltukaltim icin lazere gidiyorum zaten ama bikin bolgesi icin ne lazer ne kuafor, acikcasi bana biraz fazla ozel geliyor o kisimlari acmak. ama doktor eldiveni 10 numara. benim birde sirtimda da cikiyor asil dert o ama iiki lazer var. kokten cozumm. insalah balayinda cikmaz yoksa hayatta alamamm..

selulitleri kimse sorun etmiyo galiba ama tv'de ve disarda (ben danimarkadayim) sicak oldugu zaman bakiyorum herkesin bacaklari puruzsuz. bu da beni etkiliyo acikcasi. nisanlim onlari da goruyo beni de gorcek. beni ne kadar sevse de icindeki en kucuk bi kritik/begenmeme beni cok cok uzer....
Eldivenle almak için iyice uzamasını mi beklemek lazım ufak kılları nasıl hallediyorsunuz

Back