• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin temizliği için önerileriniz nelerdir?

anadolu yakasında tavsıye edecegınız guzel bır yer var mı lazer epılasyon yapan?ben eldıvenle kokten alıyordum ama batık oldugu ıcın jılet kullandım lazer yaptırıcam,temmuz 23 gıbı benım dugun olacak nasıl ayarlarsam ne zaman yaptırsam?

benim gidipte memnun kaldğım bir yer var bana nerde oturdğunuzu söylerseniz yardımcı olurum

gelin temizliği hoş bir başlık olmuş gerçekten :52:
eldiven makat için en iyisi
ama ben sir ağdaya alıştım tek başıma bile alabiliyorum

ya kızlar hepiniz çok şekersiniz çok güldüm bu başlığa vallahi:1:ha bu arada bi arkadaş kahve telvesinden bahsetmiş.onu nasıl kullanıcaz acaba?

Son düzenleme:
arkadaslar ben emla kremi aldim hem agda hem epilasyonu denedim o bolgede sonuc super o sekilde bi kere alistirdim artik krem olmadana da kisa surede alabiliyorum her yontemle ama genellikle eldiven ve epilasyon favorimm...

ben de yıllarca jilet yaptım cnm evde kendim ağda yağmayı denedim ıı ıııh yapamadım her yeri batırdım acıdı..en sonunda aldım emla kremi gittim kuaföre 15 dk sürdü mis gibi oldu hiçbişe hissetmeden.1 ay sonra anca uzadı ve yarısı yoktu diyebilirim.ikinci gitmemde krem bile sürmedim inan..makatı da ağdayla aldırdım orası da acımıyoo..bence hiç uğraşma bi kere açınca açıyosun git kuaföre rahat rahat yaptırr :)

ben de yıllarca jilet yaptım cnm evde kendim ağda yağmayı denedim ıı ıııh yapamadım her yeri batırdım acıdı..en sonunda aldım emla kremi gittim kuaföre 15 dk sürdü mis gibi oldu hiçbişe hissetmeden.1 ay sonra anca uzadı ve yarısı yoktu diyebilirim.ikinci gitmemde krem bile sürmedim inan..makatı da ağdayla aldırdım orası da acımıyoo..bence hiç uğraşma bi kere açınca açıyosun git kuaföre rahat rahat yaptırr :)

canim emlayi nekadara aldin fiyati nedir merak ediyorum yillardir ciletle yapiyorum ama iki gun sonra yine ayni dert hazir agda bantlariyla evde denemek istiyorum

canım bundan 2 sene önce sigorta karsılıodu.. sonra baktılar amacı dısında kullanılıyor yani epilasyonda :P vazgectiler 28.5 29.5 arasında değişio içinde 5 tüp var
bi tanesi yetio ozel bölgeye
5 ay gidiyor yani :) aya vurdugun zaman :))

canım bundan 2 sene önce sigorta karsılıodu.. sonra baktılar amacı dısında kullanılıyor yani epilasyonda :P vazgectiler 28.5 29.5 arasında değişio içinde 5 tüp var

canım ben geçenlerde yazdırdım doktora sigorta karşılıyor diye.eczaneye gittim karşılamıyomuş artık sigorta 54 tl dediler sen nasıl alıyosun 28.5 a anlamadım canım

lazer yaptıracaklara tavsiyem:1: gittiğinizde birazcık daha indirim yapmaları için şunu söyleyebilirsiniz. 3 4 arkadaşım daha lazer epilasyonu düşünüyo ancak çok uzun sürer,acır,yan etkisi olur diye çekiniyolar. eğer memnun kalırsam kesinlikle sizi tavsiye edicem diye bi şansınızı deneyin derim:1: güzellik salonunda çalıştım ordan bi tecrübe var:1: zaten bazı yerlerde gerek bile kalmıyo promosyon yapıyolar. bende yaptırmak istiyorum açıkçası :/

açıkcası bende bu kıl tüy yüzünden evlilikten çekiniyorum :1: bikini bölgesi sorun benim için. jillet yapıyorum ama istemeyerek. bu halde kuaföre gitmeye acayip utanıyorum. hiç ağda yapmamışım çünkü bikini bölgesine. ah kızlarr yaa bu işi bi başarabilsem olay bitmiştir de :59:
inşallah o günleride görücem,inanıyorum:34:
bu arada evli olan kızlar gerçekten sorun oluşturmuyo dimi bu ya?yani temizliğimizi yapıyoruz pis dolaşmıyoruz tabi ama evlilik başka bişi,öel free olamıyosun...
son olarak bi arkadaşa katılıyorum nickini çıkaramadım ''temizlik önce kendimiz için'' olmalı:49:

Vücumda o kadar çok kıl tüy var ki.. baktım jilet tüy dökücü krem falan bana mısın demiyor jiletle aldıkça daha çok azıyorlar, makina da hem çok acıtıyor tek tek çektiği için kılları hem de batık yapıyor, gözümü karartıp gittim arkadaşımla birlikte onun gittiği kuaföre.. çok utanıyordum vazgeçecektim aslında da arkadaşım da komple sir ağda yaptırınca rahatladım biraz, bide amaaan kızım kadının görmediği şey mi ki çekiniyosun doktora gelmişsin gibi düşün dedi o cümlenin etkisi büyük oldu tabii:1: kadın da annem yaşlarındaydı zatii.. 1 saat sonra çıktım kuaförden, o kıllardan kurtulunca bi kilo hafiflediğimi hissettim:52: düşünün kuaför teyze dalga geçti benle kılın kadar paran olaymış zengin olurdun kıızz diye:60:
Demem o ki, bi anlık bişi oluyor zaten çekinmeyin gidin kuaföre kurtulun kıl derdinden:32:

canım makata neden jilet bulaştırdın yaaa nayağa çoğalmışır ama şimdi makat için kesinlikle eldiveni öneriyorum ya hiç mi acımazbişey yaaa okadar muhteşem oluyorki vallahi dua edersin bana sadece sesi gelio tüylerin okadar..karşına ayna al yan yat ve bir elinle makatını al bukadar basit hatta ben makatı alıcam diye o vaziyette taa dudakların altına kadar gidiyorum kaptırıp çünkü hiç acımıyr inanki bikini bölgesinide eldivenle yap

gerçekten acıtmıyormu canım peki ilişkide hissizlik yapıyormu

Back