Gelin temizliği için önerileriniz nelerdir?

ikitascorba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
79
0
36
Danimarka
kizlarrr dugunume 2 ay kaldi ve ben tuy bakimima nerden baslayacagim bilmiyorum. Daha once bikini ve makat bolgesini hep jiletle aldim ama tertemiz olmak istiyorum simdi. kuafore gidemem, agda da denedim cok acidi. Makat'i yapamadim beceremedim. ayy nisanlim cok problem yapar mi acaba. yani bir kere alirim tamam ama boyle devamli devamli alamazsam acaba ne dusunur. selulutler de var hafif. kendimi herzamankinden daha cirkin hissediyorum. panik ediyor bu durum beni yaa(

canım eldivenle almanı tavsiye edrim bende senn gibi jilet kullanıodm ama nişanlandğmdqn beri eldivenle alıorm ve 3 aydr alıştım ilk başlarda acıyor tabi.benimde 2 aY sonra düğünm var

tatlım bende normalde senın gibi jiletle alıyordum agdaya da allerjim var.düğünden önce makineyle almstım.koltuk altlarımı bacaklarımı zaten makineyle alıyordum ılk denememdi genital bölgemde ama hıc okadar zorlanmadım karsında ayna oldugu surece ınanılmaz kolay gerdirdiğin sürece canın da yanmaz diye düsünüyorum.düğünden önceki hafta ıcınde almıstm tabii dudaklarn o hassas yerıne kadar ben ınemedım sen ıneblrmsn blmıyorum ama orada kalan ufak yere yıne jıletle mudahele etmstım balayındada yanlzca orayı dusa gırdıkce alıyordum jıletle.selült bende yeni yeni cıkmaya basladı sanırım oda dugun arasında kı dengesız kılo alıp vermemden dolayı oldu.ama o kdar sorun etme bıraz bacak hareketlerylle falan yok edeblrsn kahve telvesıde cok ıse yarıyor.cok uzun yazdım galıba.:)

hadi ya ben telve çok severm ve çokta içerim:):) ii geldiğini bilmiodum benmde çok fazlaydı ve şuan azaldı ondan olablr ozaman

Canım evde yapabileceğin pratik sir ağda setleri var ilk önerim tabi ağdacıya git gitmeyacaksen bu hazır sir ağda setlerinden alıp evde kendin yapabilirsin

canım ben de eldiveni öneriyorum hassas bölgeler için ağdadan daha temiz ve pratik. az bir acısına katlanabilirsin sanırım. en azından bikini bölgesi için ideal

canim ben makineyi beceremedim ama eldiven muthis birsey. aliverdim hemencecik ve hic acimadi. sadece hassas yerlere jiletle mudahale ettim, hem daha da iyiymis sarkiyormus diger turlu alinca. Selulitler beni cok dusunduruyor yaa, az yok bayagi bi var. kalcalarim biraz genis ondan dolayi daha da kou gorunuyor belim incecik ama. hayal kirikligina ugramasindan korkuyorum nisanlimin((

Bence nişanlınızın hayal kırıklığını falan düşünmeyin...
sonuçta ne bekliyor da ne buluyor gibi bir durum yok.
Temizliğe daikkat edin...Sizi en mutlu hangi temizlik şekli kılıyor ve zora sokmuyorsa onu
tercih edin...Bakımsız olmak hoş değil fakat olduğu kadarıyla yapın,kendinizi
okadar sıkıntı içinde bi de bu sıkıntıya atmayın. Ben inanmıyorum ki gerçekten seven biri
böyle ufak tefek şeylere takılsın.

Tüyleri çok sorun eden bir arkadasım evlendi...hatta sırf bu yüzden evlenmeyi düşünmüyordu.
Ve şuan dediği tek şey, boşuna kendimi okadar üzmüşüm.
Birbirini seven iki kişinin gözüne ne kıl ne tüy geliyor.
Meğer nekadar boş yere düşünmüşüm diyor...
Birçok kişiden de bunu duydum...Sonuçta onlar bizim kadar dikkat etmiyor temizliklerine.
Bizde elimizden geldiğince öncelikle sıhhi bir ihtiyaç olduğundan sonrasında kendimiz için
buna yapmalıyız...Eşimizin memnuniyeti de öncelikle bizim memnuniyetimizden geçmeli.

ben başlığa takıldım.

gelin temizliği diye bişi olduğunu bilmiyodum. bahar temizliği gibi

ben bayanın her daim temiz olması gerektiğine inananlardanım.özellikle düğün günü çok özel bir gün,bunun için eğer imkanınız varsa kalıcı bi çözüm olarak lazer epilasynu öneririm,yoksa düğünden 3 gün önce iyi bir ağdacı bulun eczaneden emla alın özellikle vajina,koltukaltı gbi hsaas yerlere yarım saat önceden sürün güzel bi uyştursun zaten başlanınca hemencecik bitiyor az bi sızlaması kalıe ona da dayanın başka şeyle ilgilenin,bitince sir ağda yağıyla sizi yağladımı kızarıklık vesaire de olmaz inanın o görüntü çok hoşunuza gidicek her ay yaptırmak için koşucaksınız

valla canım bnmde düğünüme az bi süre kaldı. bende seninle aynı dertten muzdaribim. ağdayı 1 kere kuzenim kuaföre çalışırken ona yaptırmıştım.tamam çok acıdı ama çokda temiz oluyo gerçekten ama sonra kuzenim kuaföre bırakınca bnde ağdaya devam edemedim. başka kuaförlere gitmeyede çekindim. bi kaç kere evde kendim denemeye çalıştım ama cildim çok hassas olduğu için mahvettim tenimi diyebilirim. ama utangaçlığımı yenip kuaföre gitmeye karar verdim. en doğru yol bu gibi görünüyo bana. en azından onlar canımı benden daha az yakarlar hemde jilet çözüm deil gerçekten çok kötü yapıyo insanın tenini.

Maddi durumun ne bilmiyorum ama tüm vücut 1 seans yaptıracak olsan(ki düğünden 1 ay önce falan yaptırman lazım ki ancak o süreçte tüyler dökülsün- lazerden 10-15gün sonra dökülüyor) çok rahat edersin 2 ay boyunca vücudunda hiç birşey çıkmaz. Tabi profesyonel ellere teslim olmak lazım.

Ben henüz bekarım ama ciddi ciddi dert ediyordum(bende çok vardı),şimdi alt-üst bacaklarım ,kollarım ve koltuk altım bitti, genital ve göbek de az kaldı diyebilirim.Büyük rahatlıkkk

anadolu yakasında tavsıye edecegınız guzel bır yer var mı lazer epılasyon yapan?ben eldıvenle kokten alıyordum ama batık oldugu ıcın jılet kullandım lazer yaptırıcam,temmuz 23 gıbı benım dugun olacak nasıl ayarlarsam ne zaman yaptırsam?

önerebileceğim bir yer var fakat henüz özel mesaj yazamıyorum.fiyat olarakta çok uygun. her açıdan tavsiye ediyorum.anadolu yakasında tam olarak nerde oturuyorsunuz.bana özelden yazarmısınız.umarım o vakte kadar mesaj sayım 100e ulaşır :)

arkadaslar kollarim ve koltukaltim icin lazere gidiyorum zaten ama bikin bolgesi icin ne lazer ne kuafor, acikcasi bana biraz fazla ozel geliyor o kisimlari acmak. ama doktor eldiveni 10 numara. benim birde sirtimda da cikiyor asil dert o ama iiki lazer var. kokten cozumm. insalah balayinda cikmaz yoksa hayatta alamamm..

selulitleri kimse sorun etmiyo galiba ama tv'de ve disarda (ben danimarkadayim) sicak oldugu zaman bakiyorum herkesin bacaklari puruzsuz. bu da beni etkiliyo acikcasi. nisanlim onlari da goruyo beni de gorcek. beni ne kadar sevse de icindeki en kucuk bi kritik/begenmeme beni cok cok uzer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…