- Konu Sahibi ikitascorba
-
tatlım bende normalde senın gibi jiletle alıyordum agdaya da allerjim var.düğünden önce makineyle almstım.koltuk altlarımı bacaklarımı zaten makineyle alıyordum ılk denememdi genital bölgemde ama hıc okadar zorlanmadım karsında ayna oldugu surece ınanılmaz kolay gerdirdiğin sürece canın da yanmaz diye düsünüyorum.düğünden önceki hafta ıcınde almıstm tabii dudaklarn o hassas yerıne kadar ben ınemedım sen ıneblrmsn blmıyorum ama orada kalan ufak yere yıne jıletle mudahele etmstım balayındada yanlzca orayı dusa gırdıkce alıyordum jıletle.selült bende yeni yeni cıkmaya basladı sanırım oda dugun arasında kı dengesız kılo alıp vermemden dolayı oldu.ama o kdar sorun etme bıraz bacak hareketlerylle falan yok edeblrsn kahve telvesıde cok ıse yarıyor.cok uzun yazdım galıba.:)
tatlım bende normalde senın gibi jiletle alıyordum agdaya da allerjim var.düğünden önce makineyle almstım.koltuk altlarımı bacaklarımı zaten makineyle alıyordum ılk denememdi genital bölgemde ama hıc okadar zorlanmadım karsında ayna oldugu surece ınanılmaz kolay gerdirdiğin sürece canın da yanmaz diye düsünüyorum.düğünden önceki hafta ıcınde almıstm tabii dudaklarn o hassas yerıne kadar ben ınemedım sen ıneblrmsn blmıyorum ama orada kalan ufak yere yıne jıletle mudahele etmstım balayındada yanlzca orayı dusa gırdıkce alıyordum jıletle.selült bende yeni yeni cıkmaya basladı sanırım oda dugun arasında kı dengesız kılo alıp vermemden dolayı oldu.ama o kdar sorun etme bıraz bacak hareketlerylle falan yok edeblrsn kahve telvesıde cok ıse yarıyor.cok uzun yazdım galıba.:)
ben başlığa takıldım.
gelin temizliği diye bişi olduğunu bilmiyodum. bahar temizliği gibi
:)) kabul edin ama, orjinal olmamis mi :)
:)) kabul edin ama, orjinal olmamis mi :)
önerebileceğim bir yer var fakat henüz özel mesaj yazamıyorum.fiyat olarakta çok uygun. her açıdan tavsiye ediyorum.anadolu yakasında tam olarak nerde oturuyorsunuz.bana özelden yazarmısınız.umarım o vakte kadar mesaj sayım 100e ulaşır :)anadolu yakasında tavsıye edecegınız guzel bır yer var mı lazer epılasyon yapan?ben eldıvenle kokten alıyordum ama batık oldugu ıcın jılet kullandım lazer yaptırıcam,temmuz 23 gıbı benım dugun olacak nasıl ayarlarsam ne zaman yaptırsam?
hadi ya ben telve çok severm ve çokta içerim:):) ii geldiğini bilmiodum benmde çok fazlaydı ve şuan azaldı ondan olablr ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?