satmayı düşünmüyorum kızıma hatıra bırakacağım annem gelinliği ve çiçeğini saklamış ben mezuniyetimde kullandım.bende kızıma bırakmak isterim.birde çin yapımı gelinlik ve aksesuarları satan birçok site var.geçen yıl ben çok araştırdım.taclarımı piyasanın yarı fiyatına aldım
satmayı düşünmüyorum kızıma hatıra bırakacağım annem gelinliği ve çiçeğini saklamış ben mezuniyetimde kullandım.bende kızıma bırakmak isterim.birde çin yapımı gelinlik ve aksesuarları satan birçok site var.geçen yıl ben çok araştırdım.taclarımı piyasanın yarı fiyatına aldım
Oncelikle tesekkur ederim yardimci olmaya calistigin icin gercekten cok guzel bi tac ama ben biraz daha duz bisey ariyorum insallah hakettigi birine gider yinede cok coook tesekkur ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle tesekkur ederim yardimci olmaya calistigin icin gercekten cok guzel bi tac ama ben biraz daha duz bisey ariyorum insallah hakettigi birine gider yinede cok coook tesekkur ederim
Oncelikle bu ince davranisin icin cok tesekkur ederim gercekten cok hos bi davranis yeni ev kurmaya calisan ve aileden destek almadan yapan herkes kadar ihtiyac sahibiyim ama alamiycak durumda degilim hamd olsun rabbime nasip ediyo herseyi cok cok daha ihtiyac sahibi olan insanlar vardir allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Suanda cevrende alamiycak durumda olan birileri yoksa gondermek istersen allah razi olsun der bende taktiktan sonra gercekten ihtiyac sahibi olan birine veririm