• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin taci ve eldiven ihtiyacim var

mrvaltca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
36
0
1
Bursa
Kizlar merhaba uygun fiyatli gelin taci eldiven ve kina icin hurrem taci ariyorum satmak isteyen varsa resim rica ediyorum ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tacımı 35tlye satıyorum ilgilenirsen:) özel yapımdır. $531851_547399438648126_1704971209_n.webp

satmayı düşünmüyorum kızıma hatıra bırakacağım annem gelinliği ve çiçeğini saklamış ben mezuniyetimde kullandım.bende kızıma bırakmak isterim.birde çin yapımı gelinlik ve aksesuarları satan birçok site var.geçen yıl ben çok araştırdım.taclarımı piyasanın yarı fiyatına aldım

satmayı düşünmüyorum kızıma hatıra bırakacağım annem gelinliği ve çiçeğini saklamış ben mezuniyetimde kullandım.bende kızıma bırakmak isterim.birde çin yapımı gelinlik ve aksesuarları satan birçok site var.geçen yıl ben çok araştırdım.taclarımı piyasanın yarı fiyatına aldım

Fikrine saygi duyuyorum gercekten cok ozel olur kizin icin cok guzel bi dusunce bende hatira sakliycam :))

tacımı 35tlye satıyorum ilgilenirsen:) özel yapımdır.Eki Görüntüle 1079225

Oncelikle tesekkur ederim yardimci olmaya calistigin icin gercekten cok guzel bi tac ama ben biraz daha duz bisey ariyorum insallah hakettigi birine gider yinede cok coook tesekkur ederim ;)

Dusunursen cnm bu var bnde :)

Eklentiler

• $1398011235612.webp
    $1398011235612.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 74
Oncelikle tesekkur ederim yardimci olmaya calistigin icin gercekten cok guzel bi tac ama ben biraz daha duz bisey ariyorum insallah hakettigi birine gider yinede cok coook tesekkur ederim ;)

teşekkürler :) inşallah sanada kolay gelsin:)

15 cnm istersen daha iyi bi foto cekebilirim :)

kizlar merhaba uygun fiyatli gelin taci eldiven ve kina icin hurrem taci ariyorum satmak isteyen varsa resim rica ediyorum ??

bende zarif bir taç var ihtiyaç sahibiysen gönderirim parasız

Oncelikle bu ince davranisin icin cok tesekkur ederim gercekten cok hos bi davranis yeni ev kurmaya calisan ve aileden destek almadan yapan herkes kadar ihtiyac sahibiyim ama alamiycak durumda degilim hamd olsun rabbime nasip ediyo herseyi cok cok daha ihtiyac sahibi olan insanlar vardir allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Suanda cevrende alamiycak durumda olan birileri yoksa gondermek istersen allah razi olsun der bende taktiktan sonra gercekten ihtiyac sahibi olan birine veririm ;)

Back