Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin tacı mı yoksa çiçek mi güpür gelinlik için?

karyaaa48

Rabbim kalbimizdekini hayırlı eyle inşallah
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
975
714
303
temmuz ayında düğünüm var.minyon biriyim. gelinliğim tamamen güpür boydan straplez ama bi türlü duvağa ve tacına karar veremiyorum.uzun uçları güpür mü yoksa el parmaklarında mı olmalı?bir de taç mı olmalı yoksa çiçek mi.lütfen yardım edin bi türlü karar veremiyorum.:bbo:

canım bencee taç kesinlikle duvak iki kat olmalı bence 1. kat omuzlarında 1. kat da kaça altına kadar uzanmalı :)

kır düğünüyse çiçek güzel olabilir..duvakta uzun iki kat güzel duruyor..
benim de haziranda düğünüm..ince taştan sıralııı taç alcamm..sade abartısız olcak:)

çok tşk ederim arkadaşlar fikirleriniz için.izmir de güzel gelin tacları satılan bilgiğiniz bi yer var mı acaba?gelinliğimi satın aldığım yerde pek içime sinmedi taçlar.

kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $2a5j9xz.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 213
  • $gelindamatresimb2.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 125
  • $gelindamatresimb7.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $dsc00868ql1.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 109
bunlar da var...

Eklentiler

• $kuch5.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 130
  • $kuch8.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $kuch29.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 116
eğer gelinliğin güpür olacaksa taç daha uygun olur,hem ağır durur hemde zarif. benimde gelinliğimin üst kısmı güpür olacak o yüzden bende taç kullanacağım. hayırlı olsun şimdiden mutluluklar :)

cnm ben orta boy duvak aldım gelinliğine göre istediğiin bir duvak bakabilirsin

taç çicek konusunda ise ben çiçek kullanıcam taç hiç güzel durmadı o senin kendinede yakıştırmanla ilgili

hayırlısı olsun cnm

çok tşk ederim.galiba ben de çiçek kullanıcam çünkü kuaförde pek tercih etmiyorum tacı dedi çiçek daha hoş oluyo dedi ama bakalım 2 düğünüm olacak oyüzden birinde çiçek diğerinde taç kullanıcam galiba.

ben de her zaman taçtan yanayım ama öyle upuzun olanlardan değil kibar, eni dar bişi. ne zor dimi tüm bunlara karar vermek:)

ıki gün önce taçtan yanayım dedim ama gelinliğimi diktireye başladım, mendil etek istiyordum zaten etek kısmını ama üstü hiç tasarladığım gibi değil bambaşka birşeye karar verdim geinlikçide deneyince, etek sade kalacağından üstü komple işleme ve taşlı bir model olacak çok daha güzel durdu. Dolayısıyla gelinlikçideki kız da dedi ki üstü zaten yeterince gösterişli olacak saçta çiçek daha hoş durur. yaa işte böylece çiçeğe terfi ettik:) Zaten fikrim o kadar çabuk değişiveriyor ki bu hazırlıklarda kendime şaşırıyorum. Kına abiyesini kısa düşünüyordum onu da uzun tuvalet şeklinde aldım örnekk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…