B bino Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2008 3 0 86 46 İstanbul 3 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi bino #1 bildiğiniz profesyonel makyöz bildiğiniz varmı? Ayrıca bakırkoy, ataköy de tavsiye edebileceginiz kuafor varmı? ŞİMDİDEN HERKESE TESEKKURLER
bildiğiniz profesyonel makyöz bildiğiniz varmı? Ayrıca bakırkoy, ataköy de tavsiye edebileceginiz kuafor varmı? ŞİMDİDEN HERKESE TESEKKURLER
kubra_06 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ocak 2015 4 0 1 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi bino #2 REKLAMLAR Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
exblue80 professional make-up Kayıtlı Üye 20 Ocak 2016 8 3 1 44 21 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bino #3 Merhabalar, Professional make up eğitimi aldım. Orjinal Kyrolan ve mac ürünleri kullanıyorum. Piyasada cok fazla sahte ürün kullanan kendini makyöz diye tanıtan insan var .Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.İstenilen yere gelebilirim
Merhabalar, Professional make up eğitimi aldım. Orjinal Kyrolan ve mac ürünleri kullanıyorum. Piyasada cok fazla sahte ürün kullanan kendini makyöz diye tanıtan insan var .Bu konuda dikkatli olmanızı öneririm.İstenilen yere gelebilirim