Gelinlik Modelleri Gelin Kuşakları

gelin alma yapılmıştı ( ben hiç istemedim ama eşimin babaannesini çok severim tonton ninemi kıramadım) o zaman kuzenim takmıştı eve girer girmezde çıkarmıştım düğünde falan yoktu kesinlikle çrkin duran bişiakannehir

Takanlarada bu fikri sevenlerede saygım var ama asla tarzım değil,
1. neden estetik durmuyor 2. nedense vurguladığı şey hoş değil, yani bir şerit herşeyin anlamını mı değiştiriyor..
Zaten bizim ailede yoktur,Sözlümlede konuştum oda içimi rahatlattı asla mecbur değilsin bencede hiç gerek yok dedi, açıkçası üzerimden büyük bir yük kalktı..:)

Bende düğünden önce eşime takmayacağımı söylemiştim.Kayınvalidem gelin almaya gelirken getirmiş yine de ama ben takmadım bence çok saçma ve küçük düşürücü.

gelinin bakire olduğunu göstermesi amacıyla takılıyor. yani bunu takan gelin ben bakireyim demeye getiriyor..

işte buna cok kızıyorum alsanaalsanasmile nedir biz bayanlar cektigi yaa
belki degil ne bliyosun oldugunu bi kırmızı kusakmı belli ediyomus
hiç hos durmuyor gelinlikle takmakta istemiyorum nişanlımda kesinlikle karsı böyle sacma seylere ama işte malesef adet diye evden cıkarken ben istemesemde takcaklar bende arabaya bindigim gibi geri cıkartcam klava:

off anlamını düşününce bence iğrenç bir şey ne bu
ben bakireyim ! ben bakireyim! hihoyyyt:
diye ortada salınmak gibi geliyor bana ama adetten işte bizim burdada takılıyor :/ :1no2:

gelinin bakire olduğunu göstermesi amacıyla takılıyor. yani bunu takan gelin ben bakireyim demeye getiriyor..

bende hiç sevmiyorum ya çok luzumsuz bişey

ben evlendiğimde takmayı düşünmüyorum ama illaki tak derlerse kapıdan dışarı adımımı atar atmaz çıkarıp atıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…