Gelinlik Modelleri Gelin Kuşakları

hepsi çok güzel cnmmm ama düz kırmızı kalın kurdale en güzeli bence:)banada düğünümde tüldennn kurdale almışlardı çok güzeldi ama düz kurdale gibi olmadıgından ben gidip 2 metre kurdale aldım:)

süslü kuşakları sevmiyorum ama 2. kuşağa bayıldım. kesinlikle öyle olmalı... müthiş!!! :)

bu arada, paylaşım için teşekkürler.opuyorumnanaktan

Ben hiç takmak istemedim. Ama olmaz ille takacaksın dediler. Evden çıkarken bağlandı arabaya bindiğim an söktüm attım. Sevmiyorum öle düğünde felan kırmızı kuşakla oynuyolar yaa. ama herkezin zevki tabiiii...

ya bende hiç sevmiyodum formaliteden gelin çıkarmada takar cıkarırım diye düşünüyodum ama maalesef çıkarmama izin verilmedi düğün boyunca taktım düğün bitiminde de ilk işim onu cıkarmak oldu :)))

ay bende hiç hoşlanmıyorum ondan ama adet evden çıkarken takacağım ama düğünde onla oynamam hoş zati oynamayı bilmiyorumki zemuszemus

gelinlik için o kadar özenilip seçiliyor sonra kırmızı bir kurdelayla hoppppppp o sevilerek alınan gelinliğin büyüsü bozuluyor.bende sevmeyenlerdenim.mecbur olacaksada en sade olanını tercih ederim.ne zaman takılacagı konusunda bende kararsızım.benim nikahım olacak ordanda akşam yemekli küçük düğün olacak.acaba nikahdan sonra takı töreninde mi takılsın kurdela.ama o zamanda takıda ilk takılacagından dolayı diğer bütün takı resimlerinde kurdela olacak.sanırım evden davul zurna (nişanlım karadenizli oldugundan birde kemençe :))) ) ile çıkarken kurdela takılıp benim onu nikaha giderken çıkartman en mantıklısı olacak

hem gelinliği berbat ediyor
hem de anlamı berbat
takılmasını çok kötü buluyorum her anlamdan
nasıl çıkarmanıza izin vermezler anlamıyorum
sizin düğününüz ve bir kere gelin oluyorsunuz
bu kadar yaptırımınız,kendınızle ilgili söz hakkınız yok mu?

gelinligin tüm büyüsünü aldigini düsünüyorum, ama yinede adettendir bi kac dakika olsada takilmali
arabada cikartirsiniz :)

bende nişanlıyım evden çıkarken abimin takıp sarılması hoş olur bizim burda evden çıkarken vedalaşırken takılır ama üzerimde kalması benimde hoşuma gitmez

anlamını düşününce takmak bana saçma geliyor. zaten gözede hoş bir görüntü vermiyor. gelinliğin havasını bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…