Gelin kaynanaa - gelin kaynana

IyiliktenMarazDogarmis

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
54
3
Arkadaşlar iki yıllık evliyim. 9/10/19
Eşimin ailesinin, annesinin hele diktatörlük yaptığını bilmiyordum hiç öyle olduklarını göstermediler bana.
Yanıyorum bitiyorum akıl ve beden sağlığım ağır sıyırmaktadır!!
Eşim hep sürekli ailesinin tarafını tutuyor, anneside eşimi aileme karşı doldurup duruyor artık eşim ailem gile ne gitmek istiyor nede konuşmak istiyor. Onlara gidelim dediğimde işim gücüm var çok yorgunum deyip geçiyor. Kendin git gör diyor ben gidincede yüzü hali hep ekşi ve soğuk oluyor.
Adama şikayetlerde bulunmaya başladım tek tük (pek konuşkan değilim) sabrım tükendiği için kendimi zorluyorum bişeylerden şikayet etmeye. O zamanda “yok ailemde öyle konuşmada” “yok idare etde” “yok başımı şişirme sıkma boğma benide” yok şu yok bu işte.
Allahımmm..
Yani acıl destek hattıdır diye buraya geldim bana yardım edin tavsiye mi kızlar ya neyse artık acıl yardıma ihtiyacım var. Kocamı ne yazıkki çok seviyorum, o yüzden bırakıp gitmiyorum.

Hiç ikna ve kandırma kapasitem yok kızlar bunada yardımcı olun insanlık namına

sende, eski halimi gördüm biliyormusun. Bende diyordum, çok seviyorum , düzelir, geçer, çocuğum için sabredeceğim. Ama şimdiki aklım olsa diyorum. ilk günden bırakırdım. Ablacım belliki yaşın küçük, benden sana abla tavsiyesi yapma bunu kendine,şiddet bugün dilindeyse, bilki yakın zamanda fiziki olarakda uygulayacaktır. Biran önce kurtar kendini. yıpratma kendini daha fazla, yazık canına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…