- 22 Kasım 2021
- 54
- 3
-
- Konu Sahibi IyiliktenMarazDogarmis
Buraya da tarih atan gördü ya bu gözler ölsem gam yemem artıkArkadaşlar iki yıllık evliyim. 9/10/19
Eşimin ailesinin, annesinin hele diktatörlük yaptığını bilmiyordum hiç öyle olduklarını göstermediler bana.
Yanıyorum bitiyorum akıl ve beden sağlığım ağır sıyırmaktadır!!
Eşim hep sürekli ailesinin tarafını tutuyor, anneside eşimi aileme karşı doldurup duruyor artık eşim ailem gile ne gitmek istiyor nede konuşmak istiyor. Onlara gidelim dediğimde işim gücüm var çok yorgunum deyip geçiyor. Kendin git gör diyor ben gidincede yüzü hali hep ekşi ve soğuk oluyor.
Adama şikayetlerde bulunmaya başladım tek tük (pek konuşkan değilim) sabrım tükendiği için kendimi zorluyorum bişeylerden şikayet etmeye. O zamanda “yok ailemde öyle konuşmada” “yok idare etde” “yok başımı şişirme sıkma boğma benide” yok şu yok bu işte.
Allahımmm..
Yani acıl destek hattıdır diye buraya geldim bana yardım edin tavsiye mi kızlar ya neyse artık acıl yardıma ihtiyacım var. Kocamı ne yazıkki çok seviyorum, o yüzden bırakıp gitmiyorum.
Hiç ikna ve kandırma kapasitem yok kızlar bunada yardımcı olun insanlık namına
Yerlerde surunuyorum.. dayanamiyorumÜlkem evliliklerinde taraflara göre idealizim
Kaynanaya göre ideal evlat kılıbık olmayandır
GEline göre ideal koca pısırık olmayandır
Adama göre ise ideal eş/anne kayırandır görmeyen duymayan bilmeyendir
Konu sahibi ya gül diken ilişkisini yaşayacaksın yada
« annesinin kuklasi bir ese sahipsiniz »Buraya da tarih atan gördü ya bu gözler ölsem gam yemem artık
Sizin kaynana sorununuz yok, koca sorununuz var. Mesele uydum akıllı, annesinin ipli kuklası bir eşe sahip olmanız.
O zaman bu deveyi güdeceksiniz, başka çareniz yok. Tamam kocam, haklısın kocam, canım kocam deyin hep.« annesinin kuklasi bir ese sahipsiniz »
Ne yapabilirim.. bagliyim kocama MaAlEsEffffffffff
Ailesibe mesafe koymayi denedim durum vahim suan.. cok kotuyumwalla kayinvalideler genelde kiskanc oluyorlar, erkek kizin ailesini ziyaret edince mutlaka arayip adamin basini utuluyorlar, adam da triplere giriyor boyle. ben olsam salaga yatardim, gelmiyorsa gelmesin, kendim giderdim. gelince surat asarsa birak asik otursun, hic tribini cekmeyin. onun ailesini sikayet etmeniz de bi sey degistirmez, mesafe koyacaksiniz
Hic sorma.. bagligimda onaBöyle adamı sevmeyi başarmak da güç.
Iyi bakalim.. da en son « ne yaparsan yap artik elimi cektim senden » dedi « bidaha annemlere gitmicez bitti » dedi, neler ima ediyor dusunmek istemiyorum ama artik mesela soguk bana (hem suclu hem gucludur kendisi, su gibi hemen cikar ama ben nedense hic oyle degilim), bu aksam vs neler yapabilirim diyebilirim..? Durumumuz kritik..O zaman bu deveyi güdeceksiniz, başka çareniz yok. Tamam kocam, haklısın kocam, canım kocam deyin hep.
Agzina saglik!!!Eşinin değişmesi lazım eş ailesi ne yaparsa yapsın eşin çok afedersin bir mal ise hiçbir şey değişmez. Anasının memesinden ayrılmamış biri daha. Hep derim böyle zamanlarda bel altı vuracaksın ki anlasın hasbam tabi anlarsa.
Kendi ailen içinde söylenen sözleri yiyip yutma onlarda anne baba. Herkes haddini bilsin. Oğlan doğurunca iki kat fazla anne mi olmuş kayınvaliden!
Leopar tayt ya da kırmızı dantel gecelik öneririmIyi bakalim.. da en son « ne yaparsan yap artik elimi cektim senden » dedi « bidaha annemlere gitmicez bitti » dedi, neler ima ediyor dusunmek istemiyorum ama artik mesela soguk bana (hem suclu hem gucludur kendisi, su gibi hemen cikar ama ben nedense hic oyle degilim), bu aksam vs neler yapabilirim diyebilirim..? Durumumuz kritik..
Oğlanın kendi aklı yok, siz de onun için annesinin lafları kadar kıymetli değilsiniz. Bence siz kendinize bir sorun, ailenize ve sizin ailenize yakınlığınıza tavır almış birini hala neden ses çıkaramayacak kadar seviyorsunuz? Ya da ses çıkarırsanız sevilmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? O zaman bu sevgi gerçek mi sizce?Farkindayim.. sabrermeye calisiyorum kendi kendime diyorum ki neyse zamanla gideriz annemlere cift olarak (ben 2 saatlik uzakliktayim ama yine bana birakiyor istedigim zaman gidebilirim yalniz).. sunun %99.99 farkindayim ki, benim kocami annesi yonetiyo artik bastan sonra kadar.. seytan diyoki ara sunlari deki « abi ne istiyonuz oglunuz beni dovup suruklesin kopegi kulu hizmetcisi olayim benim istedigim arzularim soz hakkim olmasin, ama tabi sizinde kuklaniz olayim tam oglunuzun kuklaniz oldugu gibi » ama dur tmm sabret simdi bunu bahane ederler oglani benden tam uzaklastirirlar diyorum.....
benim konularimi ac bak sonumuz ne olmusIyi bakalim.. da en son « ne yaparsan yap artik elimi cektim senden » dedi « bidaha annemlere gitmicez bitti » dedi, neler ima ediyor dusunmek istemiyorum ama artik mesela soguk bana (hem suclu hem gucludur kendisi, su gibi hemen cikar ama ben nedense hic oyle degilim), bu aksam vs neler yapabilirim diyebilirim..? Durumumuz kritik..
esin kukla degil sadece anneciginden sizden korktugundan daha fazla tirsiyorAllahimcanim cikti su dediginizi okutken cunku maalesef ki haklisiniz!!!! Tamda ustune bastiniz, ideal evlat anneye babaya karsi, ideal kardes ablalarina karsi, yani ideal es degilde %100 ideal evlat bakis acisinda. Bide anne baskin biri olursa karakterli felan, oglan ne yapsin, yaniyomda bu oglan bunlarin elinde kullaniliyo yiyorlar cocugu, orda buraya kukla..! Tamda benide bu sekilde yonetmek istiyorlar, icim varya kusasim var yaniyorum, esime bagliyim maalesef ve bugun yarin patlamasindan korkuyorym, varya asiri soguk asiri yuzsuz, buyuye mi ugradik dicemde kaynanamin yaninda buyu diz coker
Durumu duzeltemiyorsaniz yapacaginiz şey direk ailesine benim ailem hakkinda ne konuşuyorsunuz, eşime neler diyorsunuz diye sormak. Tabiki eşiniz cevabini verirse çok daha iyi. En azindan durumjn farkinda oldugunu gosterirsin. Bence başlikda gosterdigin gibi buyuk sorun kaynana degil. Buyuk sorun eşin. Eşin dogru duzgun adam olsa herkese sınırlarini çizer eşiyle de insan gibi konuşur. Başimi şişirme ne ya. Insanla evlendigimi saniyordum o yuzden iletişim kurmaya çalişdim seninle diye soyle. Burda artik bilmem Kaç bininci konuda ayni sorunlari goruyoruz. Anneci bir eş. Bunu bir hastalik olarak tip kitaplarina katmalari lazim.Arkadaşlar iki yıllık evliyim. 9/10/19
Eşimin ailesinin, annesinin hele diktatörlük yaptığını bilmiyordum hiç öyle olduklarını göstermediler bana.
Yanıyorum bitiyorum akıl ve beden sağlığım ağır sıyırmaktadır!!
Eşim hep sürekli ailesinin tarafını tutuyor, anneside eşimi aileme karşı doldurup duruyor artık eşim ailem gile ne gitmek istiyor nede konuşmak istiyor. Onlara gidelim dediğimde işim gücüm var çok yorgunum deyip geçiyor. Kendin git gör diyor ben gidincede yüzü hali hep ekşi ve soğuk oluyor.
Adama şikayetlerde bulunmaya başladım tek tük (pek konuşkan değilim) sabrım tükendiği için kendimi zorluyorum bişeylerden şikayet etmeye. O zamanda “yok ailemde öyle konuşmada” “yok idare etde” “yok başımı şişirme sıkma boğma benide” yok şu yok bu işte.
Allahımmm..
Yani acıl destek hattıdır diye buraya geldim bana yardım edin tavsiye mi kızlar ya neyse artık acıl yardıma ihtiyacım var. Kocamı ne yazıkki çok seviyorum, o yüzden bırakıp gitmiyorum.
Hiç ikna ve kandırma kapasitem yok kızlar bunada yardımcı olun insanlık namına
Konunuzu tasidi yönetici şimdi olmasi gereken yerde.Nereye koysam? Boylece belki biraz daha fazla yardim tavsiye alabilirim
Leopar tayt ya da kırmızı dantel gecelik öneririm
..Oğlanın kendi aklı yok, siz de onun için annesinin lafları kadar kıymetli değilsiniz. Bence siz kendinize bir sorun, ailenize ve sizin ailenize yakınlığınıza tavır almış birini hala neden ses çıkaramayacak kadar seviyorsunuz? Ya da ses çıkarırsanız sevilmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? O zaman bu sevgi gerçek mi sizce?
Ayni ben biliyormusunuz? O basta anlattiginiz karakteriniz vs, bende soldum, bedenen ve psikolijik olarak..Öncelikle çocuk yapmayın .Zamanla değişebilir benimki değişti ama 6 yıla yakın oldu bizim evleneli .Çok yıprandım ruhen .Güçlü karakterimden eser kalmadı .Her şeye gözlerim dolar,ağlar oldum.Sinirlerim zayıfladı .İki kizim var.Her şey şu an iyi ama yine nadiren de olsa krizler yaşanıyor .Kızlarım olmasa her şey güllük gulistanlik ama ben yine deo kadar sogudumki.Yarin çeker giderim .Ben bosanin derim .Ben geçmişe gidebilecek olsam öyle yapardım .Hayat kısa ,hele uzerimizde hiçbir halkı olmayan insanların kahrını çekmek için çok çok kısa .