Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar düğün sabahında gelini ve düğün günü hazırlıklarını kayıt altına alan düğün kamerası yapmayı düşünüyoruz,sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir?
ilerde hoş bi anı olabilir belki ama o gün tam telaşım varken beni meşgul eden bişey olurmu bu?
ben de amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum..yakın arkadaşlarımın düğün günlerini sabahtan akşama kadar kameraya aldım ve fotoğrafladım.sabah kalktıklarından düğün bitimine kadar. hepsi için güzel bi anı oldu ve bende kendi düğünümde özel kameraman ve düğün fotoğrafçısı tutucam.. biraz pahalıya geliyorlar ama değer...:98:
ben de amatör olarak fotoğrafçılık yapıyorum..yakın arkadaşlarımın düğün günlerini sabahtan akşama kadar kameraya aldım ve fotoğrafladım.sabah kalktıklarından düğün bitimine kadar. hepsi için güzel bi anı oldu ve bende kendi düğünümde özel kameraman ve düğün fotoğrafçısı tutucam.. biraz pahalıya geliyorlar ama değer...:98:
Sana bir engel olacağını sanmıyorum. Zaten herşey senin etrafında gerçekleşiyor sen sadece kendi işlerinle ilgileniyorsun. Fotoğrafçı ya da kameraman seni kaydediyor. Mesela ben Resul Hastürk'le çalıştım fotoğraf konusunda. Çok güzel fotoğraflarım çıktı. Artı kına içinde anlaşmıştık ve kınada yapılan normal video çekimini kendisi editleyerek eğlenceli bir video haline getirdi :)
kızlar düğün sabahında gelini ve düğün günü hazırlıklarını kayıt altına alan düğün kamerası yapmayı düşünüyoruz,sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir?
ilerde hoş bi anı olabilir belki ama o gün tam telaşım varken beni meşgul eden bişey olurmu bu?
ben de fotoğrafçıyım ama böyle bir konuya reklam yapmak amacıyla link yollamıyorum. arkadaş demiş zaten eşim fotoğrafçı diye hala niye reklam linki yolluyosunuz ki ilginçmiş
neyse...bu arada hiçbir sorununuz olmaz bence de rahat olun. ileride de güzel anı olur sizin için bence kesinlikle sizi engeller diye düşünmeyin...:93: