• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin için hangi parfüm iyi??

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
acaba nikah günü nasıl bir parfüm kullanmalıyım? önerilerinizi alabilir miyim.. gelin için en güzel koku ne olabilir? lütfen baharatlı ve ya ağır şekerli kokular önermeyin.

Mesela bir de sorum olacak light blue kullanmayı düşünüyorum sizce uygun olur mu ne dersiniz?

acaba nikah günü nasıl bir parfüm kullanmalıyım? önerilerinizi alabilir miyim.. gelin için en güzel koku ne olabilir? lütfen baharatlı ve ya ağır şekerli kokular önermeyin.

Mesela bir de sorum olacak light blue kullanmayı düşünüyorum sizce uygun olur mu ne dersiniz?

sana önerebileceğim BellaMola | Hugo Boss - Boss Woman

Elizabeth Arden 5 Th Avenue Woman EDP 125 ml

Burberry Beat For Woman EDP 30 ml

BellaMola | Hugo Boss - Boss Intense :16:

olur cnm neden olmasin. Light blue hem cok güzel hemde hafif.
Alternatif olarak öncelikle bir cok arkadasa önerdigim gibi yves rocher'in light bluyu andiran kokusu naturelli önerebilirim.
Naturellin kokusunu light blueya benzetiliyor. Bu arada Naturellin sadece edt versiyonu var. Yani kalicilik ariyorsan bu durumda light blue daha uygun bir secim olur. Naturellin özeligi ve güzelligiyse yves rocherin politikasina dayali zira onlar dogal ürün üretiyorlar ayrica fiyat olarak daha uygun. Bence ikisinide teninde denemelisin.

Diyer önerebilicegim parfümlerse zen, tommy girl ve noa. Simdilik aklima bunlar geliyor :))
Bencede bir geline agir bir parfüm kullanmamali, hele yazin evlenicekse asla cünkü bütün gün ayakta olucak, terlicek vs.
Umarim aradigin parfümü bulursun sekerim.

bence light blue çok doğru bir seçim olur, o özel günlerinde light blue'yu kullanmayı seçen bir sürü insanda biliyorum ;)
hem karşı cins tarafından da çok beğenilen bir koku, ileride de her bu kokuyu kullandığınızda ikinizde evlendiğiniz günü ve mutlu anıları hatırlayacaksınız ^^

onun dışında bence marry me de olabilir Lanvinden :D adı da uygun haha

lıht blue çok hoş harıkadır.Bende bulgarı blv , mıracle, coco matbazel, chanel change önerebılırım:):16::16:

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, not ettim önerilerinizi de hemen denemeye başlayacağım.. ama büyük ihtimalle light blue kullanıcam.. bende çok beğeniyorum o kokuyu :)

coco matmazel de çoook güzel bildiğim kadarıyla ama o kokuyu iş yerinde kullananlar var malesef o seçeneği elemek zorundayız :))

selam valla ne önericeğimi şaşırdım baharatlı ve ağır şekerli önermeyin demişsin başka önerilcek parfüm kalmadı cicek kokusu kaldı onunda ağır bi bayıcılığı var :1: light blue mu ??? adı üzerinde light hemen ucucu bir etkiye sahip o parfüm üstelik edt gunde 4-5 kez tazelemek gereken bir parfüm genede sen bilirsin

Chloe parfümleri gelinlere yakısır bence.Çiçeksi,pudramsı güzel bir seçim olcaktır.Chloe Love'a da bakabilirsin yaz düğünü sonucta.

zaranın pembe şişelisi yasemin kokusu buram buram ferahlık veriyor giysilerden uzun süre cıkmıyor ben bayılıyorum .

avon k6 katoloğunda amour isimli bir parfüm var gelinler için çok güzel kokusu var ağır bir koku değil ona bakabilrsin:)

ayrıca şunu da önermek istedim
Le Parfum Elie Saab
edt ya da edp ikisini de deneyebilirsin
gelin kokusu diyince light blue ve marry me lanvin dışında bir tek bu geliyor aklıma uygun :34:

Elie Saab o harika gelinlik tasarımlarına uygun olsun diye romantik bir kokuda olan parfümüde üretime sokmuş..
Gelinlik konusunda öyle güzel tasarım zevki olan insan mutlaka parfümdede orta kararı bulmuştur diyorum ben..
Ama yine de iyice araştırmak lazım düğünde sıkılacak pardümü.Teninize uyması önemli.

Avon un gelinler için tasarlamış olduğu bir parfüm var ismi amour süper bir koku şuan bu parfümü kullanıyorum harika çiçeksi bir koku :21:

Back