gelin home collection 2011

Ürünleri beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    12

fundafunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
13
0
0
38
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Her Kızın çeyizinde olması gereken şık ve göz alıcı tasarımlar. Gelin yatağı ve doğumlarınızda kullanacağınız parmak ısırtan modeller. FRANSIZ GÜPÜRÜ ve SWAROVSKİ TAŞ SÜSLÜ NEVRESİM TAKIMI, PİKE TAKIMI, YATAK ÖRTÜLERİ, KLOZET TAKIMLARI BATTANİYE TAKIMLARI

Eklentiler

• $AAA.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 426
  • $EBRU NEV. PİKE TK.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 417
  • $ZZZ.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 392
  • $YELPAZE NE.PİKE TK..jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 431
Son düzenleme:
fotoğraflar net değil ve yatak üzerinde çekilmiş yok malesef ama işlemeleri görmeniz açısından koyuyorum....ilki evlenince ilk serilecek olan....diğeri de normal kullanıcam işte öyle...

tabi her zaman günlük kullanım için değiller...özel günler ya da canınız istediğinde:))

Ben de aynı gelin çeyiz setinden aldım, çok güzel duruyorlar ama bakalım kullanınca nasıl çıkacaklar :)

Gelin home un çeyizlik klozet takımını istiyorum ama her maggazada yok avrupa yakası satış mağazalarını biliyomusunuz kızlar???

ne kadar peki fiyatları. ben baya bi fiyatlı olduğunu duymuştum ama gerçekten çok güzel

canım pike li takımlar 500 nevresimler 250-300 arası sanırım. alan arkadaşlar kaça aldı aceba ve kullanan var mı memnun kalan :)) bende düşünüyorum ama bilemi,yorum yıkaması fln nasıl olur baya işli çünkü

Ben gelinçeyiz seti pike takımını 420 TL ye aldım çoookk güzel duruyorlar, ecobella days in colours estillo gibi çok şık markaların da ana bayisiymiş.. Kadıköy'de Hürbak diye bir mağaza var, onların ürünleri de gelin home diye biliyorum.. Seneye kullanmak nasip olacak inşallh :) Ama çok şık duruyorlar orası kesin

benm gelinhome nevresimli pike takımım da bu... 419 liraya almıştım geçen yıl... çok beğeniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…