Gelin elçiçeğim :)

bence tülünü çıkar canım, daha sade bir tülle sar.
yine de sen bilirsin

Eger tacını taslı secmeyeceksen bu cıceklerın rengınde cıcek takabılırsın saclarına

bence harika gözüküyor özellikle renkleri
ama diğer arkadaşlar gibi tülleri cok geldi gözüme daha sade olabilir sanki:44:

yinede tabi kiii sadece sen nasıl istersen öyle olar

nerden aldın bu arada canım ?

teşekkürler kızlar dediğiniz gibi sade tül daha hoş durabilir. eğer zamanım olursa yapmayı düşünüyorum. şu aralar ev düzmekten tadilattan nefes alamadık :26:
aslında hep çiçeğimin renginde bi çiçek hayal ettim saçımda. ama saç modelime de gitmeyecek çiçek :44: yazın sıcağında mersinde ve balıkesirde saçlarımı salarsam bunalım geçirebilirim mecburen taç kullanıcam ama onu da sade tutarım. kolyem küpem de beyaz altın, taşlı ve kibar çiçekli desenler var....

mesela taç şöyle bi şey düşündüm: http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=721224&d=1369599067
saç da şöyle: http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=721209&d=1369597135

çiçeği tekirdağdan aldım

Son düzenleme:
çiçeğin tülünden ziyade tülündeki teller rahatsız etti beni canım. gelinlikçin hemencecik ona bir tül uydurabilir. bence tasalanma.
saçta da tacı sevmiyorum, açık saç güzel olsa bile gelinliğin ağırlığını her zaman kaldırmadığını düşünüyorum. kınamda saçımı açık yaptırdığım için çok pişmanım mesela.
umarım her şey içine siner canım

çiçeğinin renkleri çok güzel bende çok beğendim

hımm haklısın teleri çıkarınca belki farklı olabilir
ben de tacı sevmiyorum ama başın yukarısından olan topuzda da çiçek nasıl olur ki :44: alttan topuzlara yakışıyor evet ama yukarıdan olabiliyorsa çiçek güzel durursa ben de çiçek isterim

çiçeğinin renkleri çok güzel bende çok beğendim

sağolasın canımcım

Son düzenleme:

alt yan tarafa konduruluyor canım. saçın tepesine olması için minik bir çiçek olması lazım ya da taç olacak :44:

alt yan tarafa konduruluyor canım. saçın tepesine olması için minik bir çiçek olması lazım ya da taç olacak :44:

evet canım yana konuluyor çiçekler ama her topuza gider mi ki o çiçek işi acaba :26:

bak benim saçların modeli böyle olacak:

Eki Görüntüle 721801

normalde şurdaki taraklı çiçekler çoook hoşuma gitmişti...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486089338120515.114181.124536364275816&type=3
NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750

kuaför onu ayarlıyor canım, ikinci linkteki hoşuma gitti, birinciyi sevmedim. benim saçım da dağınık topuzdu, çiçek taktırmıştım. çiçeği de gelinlikçimiz yapmıştı

özel albüme bir tane koyayım örnek. ama benim çiçek büyüktü, sen daha küçük yaptır bence. benim küçük çiçeklerim de vardı ama kuaför bu güzel olur diye onu kullandı, cafcaflı kuaförler duvağını nasıl kullanacağın da önemli.

kuaför onu ayarlıyor canım, ikinci linkteki hoşuma gitti, birinciyi sevmedim. benim saçım da dağınık topuzdu, çiçek taktırmıştım. çiçeği de gelinlikçimiz yapmıştı

anaaa benim de dağınık topuz olacak o zaman ben de öyle yapayım en kötü ihtimal bi çiçek bi de yedek ince bi taç alırım memlekete gitmeden olur biter dediğin gibi kuaförler abartıyı seviyor. özellikle de makyaj konusunda kavga edebilirim. cildim çok hassas umarım adi bi şey kullanmaz yaz günü...

bu arada canım sana fazla şey sordum biliyorum ama....buradaki linktekiler genelde taraklı ya, taraklılar yan taraftan takılabiliyor mu? :26:
NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750

ve oluyorsa sence hangisi hoş

Son düzenleme:

canım hiç bilmiyorum ama maharetli bir kuaförse o tarağı koparır, yine takar çiçeği makyaj konusunda da benim gözlerim çok hassastır, bir problem olmadı. genelde gelinlere kaliteli kullanıyorlar.

fotolara baktıysam sileceğim

evet ya haklısın :) ben ikisinden de uyguna alayım çiçeği yaparlarsa ne ala

tamam canım baktım fotolara... çok beğendim valla saçlarını da seni de

çok teşekkürler yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…