çok güzelmiiiiiiiş, çok beğendim. allah yerine yakıştırsın, hayırlı uğurlu olsun inşallah
Selam kızlar. Bu kibar çiçeği 50 tl'ye aldım
Eki Görüntüle 720960 Eki Görüntüle 720961 [/QUO
çok güzelmiş gerçekten kibar
bence tülünü çıkar canım, daha sade bir tülle sar.
yine de sen bilirsin
çiçeğin tülünden ziyade tülündeki teller rahatsız etti beni canım. gelinlikçin hemencecik ona bir tül uydurabilir. bence tasalanma.
saçta da tacı sevmiyorum, açık saç güzel olsa bile gelinliğin ağırlığını her zaman kaldırmadığını düşünüyorum. kınamda saçımı açık yaptırdığım için çok pişmanım mesela.
umarım her şey içine siner canım
çiçeğinin renkleri çok güzel bende çok beğendim
hımm haklısın teleri çıkarınca belki farklı olabilir
ben de tacı sevmiyorum ama başın yukarısından olan topuzda da çiçek nasıl olur ki :44: alttan topuzlara yakışıyor evet ama yukarıdan olabiliyorsa çiçek güzel durursa ben de çiçek isterim
sağolasın canımcım
alt yan tarafa konduruluyor canım. saçın tepesine olması için minik bir çiçek olması lazım ya da taç olacak :44:
evet canım yana konuluyor çiçekler ama her topuza gider mi ki o çiçek işi acaba :26:
bak benim saçların modeli böyle olacak:
Eki Görüntüle 721801
normalde şurdaki taraklı çiçekler çoook hoşuma gitmişti...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.486089338120515.114181.124536364275816&type=3
NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750
kuaför onu ayarlıyor canım, ikinci linkteki hoşuma gitti, birinciyi sevmedim. benim saçım da dağınık topuzdu, çiçek taktırmıştım. çiçeği de gelinlikçimiz yapmıştı
özel albüme bir tane koyayım örnek. ama benim çiçek büyüktü, sen daha küçük yaptır bence. benim küçük çiçeklerim de vardı ama kuaför bu güzel olur diye onu kullandı, cafcaflı kuaförlerduvağını nasıl kullanacağın da önemli.
anaaa benim de dağınık topuz olacak o zaman ben de öyle yapayımen kötü ihtimal bi çiçek bi de yedek ince bi taç alırım memlekete gitmeden olur biter dediğin gibi kuaförler abartıyı seviyor. özellikle de makyaj konusunda kavga edebilirim. cildim çok hassas umarım adi bi şey kullanmaz yaz günü...
bu arada canım sana fazla şey sordum biliyorum ama....buradaki linktekiler genelde taraklı ya, taraklılar yan taraftan takılabiliyor mu? :26:
NİKAH, NİŞAN, KINA, DÜĞÜN, İÇİN TARAK TOKALAR GittiGidiyor'da 84728750
ve oluyorsa sence hangisi hoş
canım hiç bilmiyorum ama maharetli bir kuaförse o tarağı koparır, yine takar çiçeğimakyaj konusunda da benim gözlerim çok hassastır, bir problem olmadı. genelde gelinlere kaliteli kullanıyorlar.
fotolara baktıysam sileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?