Gelin El Çiçeği

nusenevesta

ofcekilbe
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
6
4
1
31
Daha önce bu konu açılmışmıdır bilmiyorum . Sorum ; gelinlikte canlı çiçek ufak beyaz gül buketi hayalim hep inşallah 2016 mayıs gelini olucam. Ama dış çekim olacak çiçek aynı gün içersinde düğün saatine kadar deforme olmazmı. Bu şekilde kullanan varsa fikir verebilirmi.

Aynı gün deforme olmuyor taze Çiçek kullanılırsa sıkıntı olmaz biz bir arkadaşım için 1 gün önceden şakayık Buket'i hazırlatmıştık düğün akşamına kadar aynıydı bir şey sıkıyorlar sanırım o canlı tutuyor senin dediğin solma olsa kimse canlı Çiçek almazdı

taze cicek cok da guzel oluyor , ama buketi atmayi dusunuyorsaniz, tavsiyem yedek bir buket yaptirmaniz (yapma da olabilir) onu atmaniz. Arkadaslarim kapisirlarken neredeyse parcaladilar buketimi icim gitti :) Keske atmasaydim kurutsaydim diyorum simdi.

Şakayık ve Gül Buket'i çok yakışıyor gelinlere somon ucuk pembe ve beyaz ... Çok klas oluyor... Başka renkleri düşünmem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…