- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
- Konu Sahibi BenDenizYildizi
bu aralar rahibe duvak dedikleri bir duvak modeli var. çok güzel duruyor tavsiye ederim:dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. benim düğünümde 20 haziranda bir otelin havuz başında olcak.
bende rahibe duvağı kullanacağım.fransız dantelinden uzun bir duvak olcak ama yere sürülmicek tabi.
diktirdiğim için henüz tam ortaya çıkmadı ama modelde anlaştık. ilk prova bu cumartesi!!!! ben görmeden gelinliğimi çok sevdim!! :)) şimdi tek düşüncem saçlar??? saçlarım uzun olduğu için açık bırakmak ve iri dalga yaptırmak istiyorum. siz ne dersiniz????
kaydirigubbakcemile2 bendemi bir anırmallik var ben duvak takmayı düşünmüyorum acaba çoku garip görünürüm kafamda bütün gün saçma bir tülle dolaşmak istemiyrum mirmirmirmir
şarkı bile var "duvaksız gelin olmaz" die.. mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile2 bendemi bir anırmallik var ben duvak takmayı düşünmüyorum acaba çoku garip görünürüm kafamda bütün gün saçma bir tülle dolaşmak istemiyrum mirmirmirmir