gelin duvağı ile ilgili bir sorum olacak

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
ben duvağımı uzun düşünüyorum ve kenarları dantel olsun istiyorum.
sanırım gelinlikte kullanılan dantelden kullanıyorlar oraya da
benim gelinliğimin dantelinde küçük inci-boncuklar var
aşırı şatafatlı bişey değil.
neyse gelinlikçim bana dediki, duvağın her yerine dantel koyarsak, taşıman zor olur, ara ara serpiştiririz dedi.
ama fotolara bakıyorum çoğunluk istediğim gibi yapmış, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

ucuza kacmak için öle dio olabilir mi ?bende cepecevre dantel olsn istemiştim serpiştirelim demişti bana da ama bnm dediğim oldu :)))

hımm demekki aynı mantık, ee nasıl oldu peki takınca bir ağırlık varmı kafanda?

ptesi günü denicem bakalım ama ağır olcağını herkes söledi :)) bi de uzun olcak bnm duvagım :)) ama napim öle seviorm ağır mağır katlancam artk :)))

ptesi günü denicem bakalım ama ağır olcağını herkes söledi :)) bi de uzun olcak bnm duvagım :)) ama napim öle seviorm ağır mağır katlancam artk :)))

benim geliğin arkası zaten uzun, doğal bir kuyruğu var. e duvakda o kuyruğu geçmeli yani uzun olacak benimki de.
neyse senden cevap bekliyorum, denedikten sonra yazar mısın buraya.

bence doğru solemiş daha sade olabılr duvagın

Kenarlarının dantelli olması çok hoş olur benim öyleydi.
Ağır olur evet ama o şekilde daha güzel. Eğer nikah ve düğün ayrı olacaksa düğünde uzun duvak tavsiye etmem.
Ben çok zorluk çekmiştim. Keşke duvak takmasaydım diyorum çünkü nikahta uzun duvağımı taktım zaten.
Ya da kısa duvak da tercih edebilirsin.

benimde dantelli kenarları ama uzun yaptırmadım zor olur o gün sıcakta gibi geldi hatta ben düğün başladıktan yarım saat sonra falan çıkarmak istiyorum ama duvağı nası takıyor kuaförler bu konuda bir bilgim yok saçımı bozmakta istemiyorum :44: bu onuda bilginiz var mı?

bence eğer dantel detayın kalın ağır bir şey değilse kenarlarını istediğin şekilde yaptır..

dantel detayım kalın, dantelin kendisi elimde ağır duruyordu haklısınız.
nikah ve düğün bir arada olacak, kısmetse ekimde olacak. sıcak olmaz ama tabiki onun ağırlığını taşımak zordur
neyse ben zaten pek oyun bilen birisi değilim, oda bahane olur sakin oynamak için :))

ben uzun duvağımı ilk danstan sonra çıkarıp düğün boyunca kısa duvakla kalmayı planlıyorum, duvağı çıkarmak saçı bozuyor mu? kuaför duvağı nasıl tutturuyor? hiç bilgim yok:26:

ben uzun duvağımı ilk danstan sonra çıkarıp düğün boyunca kısa duvakla kalmayı planlıyorum, duvağı çıkarmak saçı bozuyor mu? kuaför duvağı nasıl tutturuyor? hiç bilgim yok:26:

valla benim gördüğüm kadarıyla duvağı saça tokalarla tutturuyorlar çıkarmak da zor olacaktır eminim.
ama kuaförünüzle görüşün,olmadı provada deneyin

benimde gelinliğimin güpürlerinde küçük küçük boncuk gibi şeylerden var. sen taç takacakmısın? takacaksan nasıl bi taç takacaksın? bu konuda karar veremiyorum taşlı bi taç güzel olmaz

bir fransız danteli aşığı olarak, duvagın kenarlarının tamamen dantel olmasını tavsiye etmiyorum.. ben taşırken sıkıntı çektim düğünün yarısında çıkardım ve büyük ağırlık kalktı üzerimdeen

çıkarırken saçın bozuldu mu? bende çıkarmayı düşünüyorum da :44:

Duvağın kenarı boydan boya dantel olunca çok güzel duruyo bence.
üst kısımlarına pırıltı verebilecek küçük süslemeler düşünüyorum.
ağır olacak belki ama güzellik için değer bence :)

benimde gelinliğimin güpürlerinde küçük küçük boncuk gibi şeylerden var. sen taç takacakmısın? takacaksan nasıl bi taç takacaksın? bu konuda karar veremiyorum taşlı bi taç güzel olmaz

evet tac takıcam sade bir tac düşünüyorum ben.

ben fransız danteli gördüm, benimki ona göre ağır duruyor, sen fransız dantele rağmen taşımakta zorlandıysan, ozaman ben boydan boya yaptırmayım.
gelinliğin kuyruğu olacak zaten. ara ara serpiştirilsin yeter ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…