ucuza kacmak için öle dio olabilir mi ?bende cepecevre dantel olsn istemiştim serpiştirelim demişti bana da ama bnm dediğim oldu :)))
hımm demekki aynı mantık, ee nasıl oldu peki takınca bir ağırlık varmı kafanda?
ptesi günü denicem bakalım ama ağır olcağını herkes söledi :)) bi de uzun olcak bnm duvagım :)) ama napim öle seviorm ağır mağır katlancam artk :)))
benim geliğin arkası zaten uzun, doğal bir kuyruğu var. e duvakda o kuyruğu geçmeli yani uzun olacak benimki de.
neyse senden cevap bekliyorum, denedikten sonra yazar mısın buraya.
ben duvağımı uzun düşünüyorum ve kenarları dantel olsun istiyorum.
sanırım gelinlikte kullanılan dantelden kullanıyorlar oraya da
benim gelinliğimin dantelinde küçük inci-boncuklar var
aşırı şatafatlı bişey değil.
neyse gelinlikçim bana dediki, duvağın her yerine dantel koyarsak, taşıman zor olur, ara ara serpiştiririz dedi.
ama fotolara bakıyorum çoğunluk istediğim gibi yapmış, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
ben uzun duvağımı ilk danstan sonra çıkarıp düğün boyunca kısa duvakla kalmayı planlıyorum, duvağı çıkarmak saçı bozuyor mu? kuaför duvağı nasıl tutturuyor? hiç bilgim yok:26:
ben duvağımı uzun düşünüyorum ve kenarları dantel olsun istiyorum.
sanırım gelinlikte kullanılan dantelden kullanıyorlar oraya da
benim gelinliğimin dantelinde küçük inci-boncuklar var
aşırı şatafatlı bişey değil.
neyse gelinlikçim bana dediki, duvağın her yerine dantel koyarsak, taşıman zor olur, ara ara serpiştiririz dedi.
ama fotolara bakıyorum çoğunluk istediğim gibi yapmış, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bir fransız danteli aşığı olarak, duvagın kenarlarının tamamen dantel olmasını tavsiye etmiyorum.. ben taşırken sıkıntı çektim düğünün yarısında çıkardım ve büyük ağırlık kalktı üzerimdeen
benimde gelinliğimin güpürlerinde küçük küçük boncuk gibi şeylerden var. sen taç takacakmısın? takacaksan nasıl bi taç takacaksın? bu konuda karar veremiyorum taşlı bi taç güzel olmaz
bir fransız danteli aşığı olarak, duvagın kenarlarının tamamen dantel olmasını tavsiye etmiyorum.. ben taşırken sıkıntı çektim düğünün yarısında çıkardım ve büyük ağırlık kalktı üzerimdeen
çıkarırken saçın bozuldu mu? bende çıkarmayı düşünüyorum da :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?