Gelin dedikodusu yapanlar

Herkes dedikodu yapar ve sizin arkanizan laf gelmemis direk bisey soylenmemis ee nerden buldunuz sorun edecek ve gereksiz laf sokmussunuz kv yaninda ne gerek vardi kvlerde suc yoKmu demeye hic konusmasini bilmiyosunuz

Ciddiye almamalısınız. Cahiller.

Bsey yapmam
Ben kendimden eminim
Uğurlar olsun

Sana birşey dememişler eltinede birşey dememişler laf söyleyecek bir durum yok.arkandan konuşsunlar ne fark eder?

Kadın hic olmazsa en azından komşusu ile dedikodu yapıyor.

Siz kimlerle yapıyorsunuz. Her dinden, her şehirden ve ülkeden , her meslekten, her görüşten 7 kat yabancı kadınlarla...

Kayınvalideniz ne kadar saf kalıyor olaya burdan bakinca dimi.

Ayrıca Türkçe bilmiyorsunuz galiba. Sizi kendilerince övmüşler orda. Bu da iyidir, bir kötülüğünü görmedik demişler. Dilleri döndüğü kadar sizi övmüşler. Siz kv lerin suçu yok mu diyorsunuz.

Suç yoktu ki konuşmada. Ortada suç unsuru yok. Övgü var.

Övgüye savunma ile karşılık vermeniz için övgü ile suçlama eylemlerini birbirinden ayırmakta problem yaşadığınız anlamına geliyor.

Ayrıca hiç gereği yokken savunma yapıyorsanız,suçlusunuzdur. Savunma daima geçerli sebeplere dayanmalıdır .

Bi de eklemeyi unuttunuz. Ben ekleyeyim; eltiniz aile apartmanında oturuyor siz başka yerden ev aldınız.

Kayinvalidelerin her dediğini dikkate alacak olursak yüzde doksanimizin bosanmasi lazim. Bu anlattiginiz durumda ortami geren siz olmussunuz gibi geldi bana, ne gerek var? Yasli insanlar iste konusmuslar. Bazen gülüp geciverin kendi ic huzurunuz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…