• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin dedikodusu yapanlar

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Merhaba arkadaşlar

Ben hemen konuya giricem.. Tatil dolayısı ve belli başlı sebeplerden dolayı kendi ailemin yanına geldim (eşim ile ilgi li bir sorun yok) annemin küçük bir kaza geçirmesi sebebi ile geldim.

Neyse eşimin ailesi ile köylüyüz annemler merkezde kaynanamlar köyde oturuyor normalde İstanbula oturuyorlar emekli oldukları için buraya geliyorlar. Ben evlendim evleneli kaynanam ile yıldızımız bir türlü barışmadı o bana ben ona ısınamadım ona ısınmamama kendisi müsaade etmedi oysaki beni çok beğenmişti eşim ile görücü usulü evlilik yaptık. Eşimden memnunum neyse ben ailemin yanına geldiğim için var kaynanam ile fazla geçinemediğim için burda fazla kalıyorum ama adet yerini bulsun diye istemesede kaynanam beni çağırdı iki gün orada kaldım. İyi geçti beni istemediğine alışkanım yüzüme söylemiyor ama suratı ele veriyor onu zaten kızlarını över sürekli küçük görümcem özellikle çok över benimle yaşıt evli kendisi. Eltimde sevmez 20 senelik evli kaybından her türlü kötülüğü görmüş şimdi iyiler 4 çocukları var benim eşim iyidir şükür. Neyse eltim çok çekmiş ve bunu herkes der bugün kaynanam dan gelmeme yakın kadının biri geldi kaynanamın yanına diyorki falancanın gelinleri hiç iyi değilmiş diyor kaynanam kafa salladı sonra dediki kızlarım ellere kız bana gelin olsalardı keşke diye. Neyse sustum sonra diğer kadın diyorki işte senin büyük gelinin de çok çekti aldatma, parasızlık VS. onun gibi gelin yoktur diye kimsenin yanında söylemez diyor oysaki eltim herkesin yanında anlatır çok çektiğini. Sonra kaynanam dediki benden için buda iyidir dedi. Kadında seniblede ilgili kötü bişey duymadım dedi bende dedim kayınvalideler de hiç suç yok mu dedim kadına adı çıkmış kaynanaların dedi sinir oldum içeri geçtim 20 dakika daha bişey konuştular eminim arkamdan . Kaynanam içeri gelmiş olsa konuşacaktı bu konuyu ama araba geldi gittim vedalaşıp hiç bişey demeden ama çok içimde kaldı sinir oldum konuşmalara siz olsanız ne yapardınız arayıp sorsam mı niye gelinlerin dedikodusu nu yapıyorsunuz diye

Herkes herkesin dedikodusunu yapabilir bunda yanlış bir şey yok. Yani gönül ister ki dış kapının dış mandalı bir kadına sizi çekiştirmesin ama yapacak bir şey yok maalesef. Takmayın, takılmayın. Eminim etrafındakiler biliyordur kvnizin ne biçim bir insan olduğunu o yüzden gerek yok.

Çok gereksiz bir tepki vermişsiniz. Gelinler de bir araya geldiğinde kayınvalide konuşuyorlar neticede. Dahası sizin şahsınıza direkt olarak kötü bir şey de söylenmemiş. Neden alınıp tepki gösterdiniz hiç anlamadım. Buluttan nem kapmışsınız. İyice aranız açılsın istiyorsanız tabi arayın sorun

Anlattıklarınız çok karman çorman. Sizle alakasız başka gelinlerin dedikodusunu yaptılar siz de neden gelin dedikodusu yapıyosunuz diye krizlere girdiniz. yanlış mı anladım? Üstelik arayıp hesap sormak istiyosunuz. Hayat böyle çok zor değil mi ya?

Siz de sürekli kaynana, görümce, elti dedikodusu yapıyosunuz. Hayır yani sizi tanımasak gıybeti kötü bulan birisiniz sanıcaz :KK70:

bosver agzinin tadini bozmaya deymez daha cok sogukluk duyacaksiniz birbirinizden ne gerek var birisi birini kötülüyorsa egerki kötüledigi nitelikler o kiside yoksa sirf kötülemek icin agzi konusuyorsa iftira atmakla kalmiyor aslinda kendisinde olan piss ahlakini anlatiyor onun icin ugrasmaya deymez varsin gunah alsin dursunlar elalemin günahini yüklesinler sirtlarina

Herhalde yazarken bir kısım kayboldu yazamadiniz çünkü ben alınacak bir şey göremedim.

Bu da iyidir demis kaynana, komsu bir kötülüğünü görmedim demiş size, siz demişsiniz kaynanaların hiç mi suçu yok?

Yok yakalayamadım olayı.

Evet bu tarz dedikodular ya da kayınvalidenizle anlaşamamanız falan sinir bozar kabul ediyorum ama kadın size iyi demiş, komşu da onaylamış siz niye bir savunmayla tepki verdiniz ki?
Tepkiniz çok gereksiz olmuş

kaynananiz ve arkadaşının nasanin yayınladığı son fotoğraftan konuşmasını isterdiniz ama maalesef günlük boş konusmalar işte. Sizden için de iyidir demişler eltinizin çok çektiğinden bahsetmişler size ne ki 🤷🏽‍♀️
Sizden için sfsfdhfgd

içimde kaldı sinir oldum konuşmalara siz olsanız ne yapardınız arayıp sorsam mı niye gelinlerin dedikodusu nu yapıyorsunuz diye
Sizde kayınvalidenizin dedikodusunu yapıyorsunuz burada. Bunu diyebilmeniz için hiç dedikodu yapmayan biri olmanız gerekir 🙄

Merhaba arkadaşlar

Ben hemen konuya giricem.. Tatil dolayısı ve belli başlı sebeplerden dolayı kendi ailemin yanına geldim (eşim ile ilgi li bir sorun yok) annemin küçük bir kaza geçirmesi sebebi ile geldim.

Neyse eşimin ailesi ile köylüyüz annemler merkezde kaynanamlar köyde oturuyor normalde İstanbula oturuyorlar emekli oldukları için buraya geliyorlar. Ben evlendim evleneli kaynanam ile yıldızımız bir türlü barışmadı o bana ben ona ısınamadım ona ısınmamama kendisi müsaade etmedi oysaki beni çok beğenmişti eşim ile görücü usulü evlilik yaptık. Eşimden memnunum neyse ben ailemin yanına geldiğim için var kaynanam ile fazla geçinemediğim için burda fazla kalıyorum ama adet yerini bulsun diye istemesede kaynanam beni çağırdı iki gün orada kaldım. İyi geçti beni istemediğine alışkanım yüzüme söylemiyor ama suratı ele veriyor onu zaten kızlarını över sürekli küçük görümcem özellikle çok över benimle yaşıt evli kendisi. Eltimde sevmez 20 senelik evli kaybından her türlü kötülüğü görmüş şimdi iyiler 4 çocukları var benim eşim iyidir şükür. Neyse eltim çok çekmiş ve bunu herkes der bugün kaynanam dan gelmeme yakın kadının biri geldi kaynanamın yanına diyorki falancanın gelinleri hiç iyi değilmiş diyor kaynanam kafa salladı sonra dediki kızlarım ellere kız bana gelin olsalardı keşke diye. Neyse sustum sonra diğer kadın diyorki işte senin büyük gelinin de çok çekti aldatma, parasızlık VS. onun gibi gelin yoktur diye kimsenin yanında söylemez diyor oysaki eltim herkesin yanında anlatır çok çektiğini. Sonra kaynanam dediki benden için buda iyidir dedi. Kadında seniblede ilgili kötü bişey duymadım dedi bende dedim kayınvalideler de hiç suç yok mu dedim kadına adı çıkmış kaynanaların dedi sinir oldum içeri geçtim 20 dakika daha bişey konuştular eminim arkamdan . Kaynanam içeri gelmiş olsa konuşacaktı bu konuyu ama araba geldi gittim vedalaşıp hiç bişey demeden ama çok içimde kaldı sinir oldum konuşmalara siz olsanız ne yapardınız arayıp sorsam mı niye gelinlerin dedikodusu nu yapıyorsunuz diye
Yine kaynanası ile en başından beri anlaşamayan gelin ve yine buna rağmen evlenip her şeyi kabul edip ama sonradan şikayetlerle söylenen gelin.

Merhaba arkadaşlar
Cidden bunu dert mi edindiniz?Farz edin ki yapıyor,ne olacak?Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Back