Evet tabii tercih meselesi. Tüller tabiki daha ihtişamlı görünüyor e gelin buketi olduğu belli oluyor Ben biraz salaş şeyleri sevdiğim için sanırım kendime yakıştıramıyorum
Ben de canlı çiçek olması taraftarıyım. Ki düğünüme sayılı zaman var
saklamak için yapay daha mantıklı geliyor ki ben tam bir hatıra canavarıyım. Ama çok yakın bir arkadaşımın kır çiçeklerinden yapılma canlı bir buketi vardı. Zaten kurutulmuş çiçeklerden yapmışlardı fakat inanılmaz canlı ve güzel duruyordu. Şimdi evinin salonunu süslüyor. Ben de öyle bir şey istiyorum.
Ben nikahimdada dugunumdede yapay çiçek kullandim. Ama canli gibi gözüküyordu :) gören canli çiçek sandi. Şuan evimde en güzel kosemdeler. Hatirasi için yapay olmali. İsteme çiçeğim kurudu gitti şuan her yere yaprakları dökülüyo.
Benim gelin çiçeğim, yapaydı. Herkesin beğendiği bir buket olmustu. Hakikaten özenle yapılmıştı. Fakat benim gönlüm kırmızı canlı Gül'lerden yanaydı. Çok istemistim nasib değilmiş
Benim de canlıydı. Yapay çiçeklere göre bi hayli ağırdı ve tabi ki bi kaç gün içinde soldu. Şu an ki fikrim yapay olmasından yana. Canlı gibi duran çok güzel modeller var ve evladiyelik
Kurutulmuş çiçeklerin evin enerjisini aldığının inancındayım,negatif enerji yayıyor yani kurutulmuş çiçekler,,,bu sebeple yapay diyorum.zira benim gelin cicegimde yapaydi şimdi vitrinimi süslüyor