Gelin Burun Estetiğimizin Öncesi-Sonrası Halini Paylaşalım! Bu Bir Değişim Hikayesidir!

catgirlllll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
77
26
Merhaba arkadaşlar. Bugün tam 3.ayım. Sizlerle burnumun öncesi-sonrası halini paylaşmak istiyorum. Eski burnumun ben bile böyle olduğunun farkında değildim, şimdi daha çok şoka giriyorum. 😂😂
Sizler de öncesi-sonrası halini paylaşırsanız sevinirim. Hem olmak isteyenlere ilham, tavsiye de olur. Resimlerinizi bekliyorum. 😌
Bu ben; önden ve yandan öncesi, sonrası. Sormak istediğiniz sorular var ise sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş güle güle kullan bende devlette olmayı dusunuyorum ama ameliyat korkusu var siz özelde mi yaptırdınız acaba ?

Teşekkür ederim. Doktorum Muhammed Fatih Evcimik. Memnunum tavsiye ederim. 🌸

merhaba çok yakışmış yüzünüze çok güzel olmuş. Ameliyat sonrasında ilk haftaya ait fotonuz ver mı acaba. Ben ameliyat olalı bugün 6. Günüm burnumun ucu top gibi. Sanki arı sokmuş gibi. Eskiden de önde bir top vardı hiç
Ameliyat olmamışım gibi. Bu şişlerin ne kadarı iner acaba sizde ilk zaman göre ödemlerde ne kadar azalma oldu

merhaba çok yakışmış yüzünüze çok güzel olmuş. Ameliyat sonrasında ilk haftaya ait fotonuz ver mı acaba. Ben ameliyat olalı bugün 6. Günüm burnumun ucu top gibi. Sanki arı sokmuş gibi. Eskiden de önde bir top vardı hiç
Ameliyat olmamışım gibi. Bu şişlerin ne kadarı iner acaba sizde ilk zaman göre ödemlerde ne kadar azalma oldu
Teşekkür ederim☺️ Tabiki var fakat özelden atabilirim anca ☺️
Henüz daha 6.günündesiniz. Çok yenii. Ödemden kaynaklı bir durum. Ben de sizin gibiydim. Benim 3.ay olmasına rağmen hala çok ödemli. Dokununca hissediyorum, bildiğin hala taş gibi :)
24-25.günden itibaren yavaş yavaş inmeye başladı. Burun sırtım filan indi fakat burun ucumda ödem var hala.. 1 senede tamamen oturuyor burun. 6.aya doğru da ödemler büyük oranda iniyor.

Merhaba bende 2 gün sonra burun ameliyatı olacağım.
Yeni üyeyim fotoğrafları göremiyorum kaldırdınız mı acaba

Teşekkür ederim☺️ Tabiki var fakat özelden atabilirim anca ☺️
Henüz daha 6.günündesiniz. Çok yenii. Ödemden kaynaklı bir durum. Ben de sizin gibiydim. Benim 3.ay olmasına rağmen hala çok ödemli. Dokununca hissediyorum, bildiğin hala taş gibi :)
24-25.günden itibaren yavaş yavaş inmeye başladı. Burun sırtım filan indi fakat burun ucumda ödem var hala.. 1 senede tamamen oturuyor burun. 6.aya doğru da ödemler büyük oranda iniyor.
Merhaba benimde üçuncu hafta oldu burnum ödemi biraz indi ama gün gectikce gözüme küçük görünüyor özellikle doğal dursun demiştim ama burnum su an bana çok yabancı geliyor estetikli gibi duruyor bundan çok rahatsızixim acaba zamanla düzelir mi bu

X