Gelin birlikte zayıflayalım,çok mutsuzum :(

Arkadaşlar meyve yedikten bir süre sonra açlık hissediyorsaniz meyvenize tarcin ekleyebilirsiniz veya meyvenin yaninda süt,yogurt,peynir,kefir,ayran gibi sut urunleriyle tuketirseniz ( tabi abartmadan ) hem daha uzun sure tok kalirsiniz hemde protein almis olursunuz.Ozellikle uzun kis gecelerinde bir de gec yatiyorsaniz.

Kızlar kilo verym derken 2 kilo daha almisim çünkü rejimi bozuyorum surekli yedim hataliyim:( bende yilbasina kadar en asndan 5 kilo vermek icn herşeyi yapıcam yani 3 hafta:( ben 70.400 kiloyum kizlar bugun başladım yediklerimi yazym
Kahvaltı bi tane rafadan yumurta bi dilim tahilli ekmek domates bide yesil cay ictim..araogunn olarak yarim cay bardagi kebir akşam yemeği az tavuk Göğsü yogurtla birlikte yedim ekmek yok .. cok az ayva yedim son olarakta yeşil cay içtim. .

Ben de varım doğum yapalı dört ay oldu 73 tüm 70 e iyiyim derken diyet sözcüğünün verdiği sıkıntıdan 75 e çıktım daha da iştahım açıldı.artık sağlıklı besleniyorum diyorum bugün başladım kahvaltı da çorba yumurta1 dilim tam buğday ekmeği yedim

Ben de varım doğum yapalı dört ay oldu 73 tüm 70 e iyiyim derken diyet sözcüğünün verdiği sıkıntıdan 75 e çıktım daha da iştahım açıldı.artık sağlıklı besleniyorum diyorum bugün başladım kahvaltı da çorba yumurta1 dilim tam buğday ekmeği yedim
Hadi bakalim İNŞALLAH veririz

Kizlar neden hic kimse yazmıyor herkes menüsünü yazsın motive olalimmm

Arkadaslar sinav yuzunden giremiyordum kusura bakmayin ben yuruyuse ara vermistim yarindan sonra tekrar basliyorum ben sabah
Bir bardak ilik su + bir kayisi + bir cay k keten tohumu
Ara ogun bir portakal +bir kac tane findik
Ogle corba +sebze yemegi+yogurt+salata
Ara ogun bir dilim kasar + iki grisini
Aksam corba+baklagil yemegi+yogurt+salata
Ara ogun meyve+ cerez
Tabi cok gorundugune bakmayin miktarlari az salata haric ve birer dilim ekmek var

Arkadaslar sinav yuzunden giremiyordum kusura bakmayin ben yuruyuse ara vermistim yarindan sonra tekrar basliyorum ben sabah
Ara ogun meyve+ cerez
Tabi cok gorundugune bakmayin miktarlari az salata haric ve birer dilim ekmek var

Sabah kahvaltini yazmamisim
Bir dilim tam bugday +yumurta +bol yesillik
Ve gun icinde mutlaka yesil cay ve su

Ara ogun meyve+ cerez
Sinavlarin nasil gecti canim sınavlarinda basarilar buarada:)
Cnm bende menumu yazym
Kahvaltı form Musli light onu az yogurtla yedim..
Aksam bi tabak pirasa yemeği cacik yedim
Araogun meyve salatası
1 bardak cay içtim
Hic ekmek yemedim bugun..
İNŞALLAH kilolardan kurtuluruz:)

Sinavlarin nasil gecti canim sınavlarinda basarilar buarada:)
Cnm bende menumu yazym
Kahvaltı form Musli light onu az yogurtla yedim..
Aksam bi tabak pirasa yemeği cacik yedim
Araogun meyve salatası
1 bardak cay içtim
Hic ekmek yemedim bugun..
İNŞALLAH kilolardan kurtuluruz:)

Bem diyete başlamadan önce hiç ekmek ve hamur isi yemiyordum gunde iki ogun yemekle kilo almiyordum ama kiloda vermiyordum simdi duzenli olarak herseyden yiyorum tatlı ve beyaz un haric hem kilo veriyorum hemde saglikli besleniyorum uc ogun yesillik yemekten kuzuya dondum yakinda melice

Bem diyete başlamadan önce hiç ekmek ve hamur isi yemiyordum gunde iki ogun yemekle kilo almiyordum ama kiloda vermiyordum simdi duzenli olarak herseyden yiyorum tatlı ve beyaz un haric hem kilo veriyorum hemde saglikli besleniyorum uc ogun yesillik yemekten kuzuya dondum yakinda melice

Arada bende 1 2 dilim tahil yada cavdar ekmek yiyorum ama bazende yemiyorum ayin31nde tartilcam cok meraak ediyorum; )

Spordandir bende plates yapıyorum kosu bandında yürüyorum bisiklet sürüyorum 31ndee kendimi olccem bakalim incelme var mi İNŞALLAH incelme olur.. sen cok guzel incelmissin cnm sen hangi sporlari yapiosun

Normal tempoda bir saat yürüyüş yapıyorum
Sınavlar yüzünden ara vermiştim diyetime cok dikkat etmeye çalışıyorum ara öğün kaçırmiyorum zaten fazla olan kilom bel ve gobek bolgemdeydi aman gitsin gitsin beni biraksin terketsin hic aramam sormam valla gozum arkada kalmaz

Normal tempoda bir saat yürüyüş yapıyorum
Sınavlar yüzünden ara vermiştim diyetime cok dikkat etmeye çalışıyorum ara öğün kaçırmiyorum zaten fazla olan kilom bel ve gobek bolgemdeydi aman gitsin gitsin beni biraksin terketsin hic aramam sormam valla gozum arkada kalmaz

Benimde basen ve simitlerle biran once kurtuksak:)

Sen yılbaşnda rejimi bozucakmisin 1 günlüğüne
Yılbaşında yaptığımız özel bir sey yok benim gercekten hedefledigim seyler var o yuzden cok onemsiyorum yakinda dogum gunum var arkadasim pasta alip gelecekmis onu nasil ikna edecegim bilmiyorum

Yılbaşında yaptığımız özel bir sey yok benim gercekten hedefledigim seyler var o yuzden cok onemsiyorum yakinda dogum gunum var arkadasim pasta alip gelecekmis onu nasil ikna edecegim bilmiyorum

Benimde annemin dogum günü yılbaşında o gun evde pasta falan alincak kutlucaz sence kilo alirmiyim bi günde:( sende dogum gününde kendine Ödüllendindir bence insan dogum gunu pastasindan yemeli :)

Back
X