Gelin birlikte zayıflayalım,çok mutsuzum :(

Basen 103
Bel 88
Bacak 52
Göbek 98
Bel bolgem cok kalin birde benim ust bolgem iri hic sevmiyorum boynum kısa ve kalin aynaya baktikca kendi kendime diyorum ki turk flimlerindeki genis gerdanli fabrikatör necmi bey`e benziyorsun
Tabi komiklik olsun diye yoksa haşa en cok saglik için kilo vermek istiyorum bende bir zamanlar 57`yi gordugumde aaa cok sismanlamisim diyordum şimdi 70`i gectim herkes diyor ki kilon fazla degil iyi guzelde bir kilo bir kilo derken damlaya damlaya göl oluyor
:) anlatımına bayıldım :)

Eveeeet kızlar yeşil çay içmeye davet ediyorum tabi mumkunse sekersiz tadina gelince ben pek sevemedim ama yinede içiyorum benim için şu durumda ağzımın tadı çok önemli değil bir işe başladık sonunu getirelim önemli olan istikrar göstermek ben nane ve limonlu olani iciyorum birde tarçinli olani aldim onun tadina daha bakmadim yeşil çayı dyt degil dr`um tavsiye etti hemde hergun çünkü bilimsel olarak metabolizmayı hizlandirdigi ispatlanmiş

Eveeeet kızlar yeşil çay içmeye davet ediyorum tabi mumkunse sekersiz tadina gelince ben pek sevemedim ama yinede içiyorum benim için şu durumda ağzımın tadı çok önemli değil bir işe başladık sonunu getirelim önemli olan istikrar göstermek ben nane ve limonlu olani iciyorum birde tarçinli olani aldim onun tadina daha bakmadim yeşil çayı dyt degil dr`um tavsiye etti hemde hergun çünkü bilimsel olarak metabolizmayı hizlandirdigi ispatlanmiş
evet bende şuan tamda yeşil çayımı içiyodum.ben tadını çok seviyorum aksine.asla şeker kullanmam bitki çaylarında şeker kattın mı bi anlamı kalmıyor zaten.bende limonlu yeşil çay içiyorum hazır.

Arkadaşlar zayiflama yolunda diger adi saglikli beslenme yolunda tüyolarımızı paylaşalım mesala ben yatmadan önce yarim bardak suya iki veya uc kuru kayisi koyuyorum sabah namazina kalkinca uzerine sıcak su koyup içiyorum
Birde tarcin`ı yemek masasinin uzerine koydum gozumun onunde olsun diye yogurt sut yesil cay ne varsa hepsine dokuyorum sutlu tatlilara hatta tarcinli barbunya yemegi ve tarcinli turk kahvesi tarifleri var onlarda deneyecegim
Üçuncu tüyom yememeniz gereken seyleri almayin eger evde varsa gozunuzun onunden kaldirin mesala ben portakal reçelini ve her çeşit kurabiyeyi birde kremalı çorbaları çok seviyorum ama şimdilik sadece sevmekle kalıyorum bu gidişlede platonik bir aşk olarak kalacak .

Bir gelisme yok mu kizlar haydi hep beraber zayiflayalim bugun dyt kontolum vardi dyt iyi dedi aksamdan sonraki ara ogunu kacirma dedi 29 ekimde yuruyuse basladim 4 kasimda da diyete bir kilo vermisim dyt cok iyi dedi hedefimiz simdilik 65 _66 `ya inmek

Arkadaslar size bir tuyo daha vereyim hedefiniz buyuk olmasin once 2 veya 3 olsun onu verursiniz bir 3 daha sonra bir 2 daha derken derken yaglar sizi terketmis ama hedef 8 10 kilo olursa zaten veremem dersiniz gozunuz korkar vazgecebilirsiniz

bende senin gibi yesil cayı hiç sevemedim o yüzden karısık mate cayı içiyorum besi biyerde olarak satılıyor içine fazladan bi kaşık yesil cay ekliyorum ve bol limon tadı cok güzel oluyor tavsiye ederim mate ödemi falan atıyor içtikten sonra çişe koşturuyorum tabi ilk zamanlar daha fazla oluyordu demekki ödemi attım başlarda :)))

arkadaşlar 10 kasımda diyete baslamıstım bugun 20 kasım ve ben 74 kilodan 71.3'e düştüm :))) çok mutluyum 2-3 kere diyete girip hep bırakmıstım ama bu sefer uzun vadeli ve saglıklı besleniyorum şok diyetlerden uzak durun ben birazda o yüzden kilo aldım hep diyet bozdum ve diyete basladıgım kilodan 1-2 kilo fazlasına dönüyordum veee irade cok önemli tek korkum bi kaç kilo verdikten sonra aynı kiloda takılıp kalmak :2:

arkadaslar size bişey sorucam bu alt kısma basladıgım kilo ve hedefimin tablosunu yaptım ancak kilo verdikce nası degiştiricem onu ? kalpli yolda koşan hatun 74'te takıldı kaldı onu 71'e götürmem lazım bilen biri yardım etsinn :3:

Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum

Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum boyum kısa oldugundan berbat duruyor üstelik bi türlü zayıflıcam diye kıyafet alamıyorum alsamda yakışmıyor güzelim giysilerim dolapta öylece bekliyor ;( ,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı? Umarım emeklerim boşa çıkmaz tartıya çıkmak içn can atıyorum
hoşgeldin arkadasım.ekmegi hayatımdan cıkarıcam demişsin ancak bence kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmek yemeni tavsiye ederim hem yok tutar hemde yararlıdır ama tam tahıllı olsun kepekli degil.ve her kahvaltıda bir yumurta tavsiye ederim ben kayısı kıvamında haslıyorum daha güzel oluyor üstüne karabiber serpiyorum.yagsız tavada omlette yapabilirsin.şekeri hayatından cıkarman cok güzel.eger aksam 6 dan sonra migden kazınırsa 1 yada yarım yeşil elma yiyebilirsin kendini cok kasma bence.

Hoşbuldum canım evet her sabah bir yumurta ve bebeğime verdigim yumurta sarısından kalan beyazı yiyorum salatalık domates derotu ve az beyaz peynirle. Acayip sabırsızlanıyorum bina öne girdi bu kilolar açıkcası çok dert ettim hiç bu kadar azimli olmamıştım her denediğimde kacamaklarım oldu ama bu sefer olmuyor kendimi dizginleyebiliyorum, ne mutlu bana. Akşamları çok açıkmıyorum eğer olurda açılırsam küçük bi salatalık yiyorum çok zevkli oluyor bakalım inşallah gider bu yağlar bende artık rahat ca eski giysilerimi giyerim u arada ben yulaf yiyorum canım ekmeğin yerine

Arkadaşlar yanlis diyet yapmayin yoksa kilo veremezsiniz verseniz bile fazlasiyla alamazsiniz .
Size kendimden ornek vereyim gectigimiz ramazan ayinda hem oruc hem istahsizlik vardi iyi dedim bari kiloda veririm iftarda zorla bir kase cacik kucuk bir lokma ekmek sonra iftar ve sahurda cok az su icmeyede baslayinca hastanelik oldum az daha şoka girerecekmisim cok acilar cektim bir ton ilac oruc ta tutamadim .dr testlerde cok ac ve susuz kaldigimi soyledi o gunden beri dikkat
Etmeye calisiyirum

Yani demek istedigim ac kalarak asla kilo verilmiyor ustelik sagliginiz da bozuluyor
Ac uyumak dogru degil aksamdan sonra da bir öğün olmasi lazim tabi bu ara öğünler abartilacak seyler degil bir kac ornek vereyim.Meyve,Biraz kuruyemiş,yogurt,Sut,Kefir,Sebze,peynir,Grisini,Küçük yağsız bir tost,Kuru meyveler( kayisi,incir,hurma,erik ve digerleri,

Benim ara ogunlerde favorim sabah saat 10`da bir meyve ögleden sonra saat 16:00`da ciğ badem veya hurma aksamdan sonra saat 20:00`de ise bir bardak süt veya kuru uzum cayla beraber iyi gidiyor

Size bir tüyo daha daha dogrusu benim kendi programımdan bir öneri
Daha once yazdim mi bilmiyorum ama ben saatimi öğünler için hatirlatma koydum hergun telefonum yemek saatim gelince çaliyor benim icin cok iyi oluyor.işim varsa bile araya onu sıkıştırıyorum.ama gercekten kararlıyım .

Arkadaşlar ben kendim de dahil olmak üzere
etrafimda birçok kimse salata yapmaya üşeniyor.Diyet yaparken salata yapmaya üşenmeyin tabbi bu arada en az üç öğün salata yapmak şart eger zayiflamak istiyorsaniz midenizin cogunu salata ile doldurun.biraz zahmetli ama kendinize pratik yollar bulun bol bol sebze yemegi yapin ben oyle yapiyorum guya zayiflicam diye tencere tencere yemek yapiyorum eskiden haftada iki uc gunde yemek yaparken simdi gun asiri yapiyorum

Dün nohutlu semizotu yemegi yaptim normalde nohutsuz yapardim ama diyette oldugum icin tok tutsun diye butun sebze yemeklerine baklagil katiyorum nohutlu semizotu yemegi zaten vardi ama barbunyali kapuskayi ben uydurdum tatlari bana gore harika tabii sadece 8 kaşık yemek
gerekiyor.

Bir öğünde Bir kepce corba,8 kaşık sebze yemegi,bir su bard.yogut,bol salata,bir ince dilim ekmek eee daha ne olsun insan doyuyor iste.

Arkadaşlar diyet yaparkende yapmadığınız zamanlarda da salata yaparken mutlaka biraz sıvı yağ (ay çiçek, mısırözü, fındık yağı veya zeytinyağı ) ekleyin çünkü bazı vitaminler yağda çözülüyor.Böylece sağlıklı beslenmiş oluyoruz.Herkesi bilinçli olarak sağlıklı beslenmeye davet ediyorum.

Ben kendim margarin hariç bütün yaglari karisik olarak kullaniyorum .Özellikle tereyağı ve zeytin yağı sabit digerleri sırayla degisiyor.

Ekmekte öyle sirayla değişiyor çavdar, tam bugday, kepekli, tahıllı olarak size de tavsiye ederim.

Arkadaşlar nasilsiniz fazlaliklar ne durumda sizi bırakıyorlar mı ben cok sükür iyiyim biraz biraz gram gram gidiyor .Zaten önemli olan kararında vermek sağlığı bozmadan kilo verebilmek benim bu hafta dyt.son seansım devam etmeyi simdilik dusunmuyorum.

Sınavlarda iyice yaklaştı derslere ağırlık vericem hakikaten diyet yapmak vaktimi alıyor yanlış anlamayın bırakmak yok belki yağmurlu gunlerde yuruyuse cikmam o kadar simdi nerdeyse butun gunumu diyete harcıyorum.sürekli eve taze sebze meyve taşıyorum meyve cok degil ama sebzeler vaktimi aliyor al ayikla yika sirkeli suya koy .pisir .diger salata malzemeleri ayni gunde uc öğün salata yapıyorum.

Hoşbuldum canım evet her sabah bir yumurta ve bebeğime verdigim yumurta sarısından kalan beyazı yiyorum salatalık domates derotu ve az beyaz peynirle. Acayip sabırsızlanıyorum bina öne girdi bu kilolar açıkcası çok dert ettim hiç bu kadar azimli olmamıştım her denediğimde kacamaklarım oldu ama bu sefer olmuyor kendimi dizginleyebiliyorum, ne mutlu bana. Akşamları çok açıkmıyorum eğer olurda açılırsam küçük bi salatalık yiyorum çok zevkli oluyor bakalım inşallah gider bu yağlar bende artık rahat ca eski giysilerimi giyerim u arada ben yulaf yiyorum canım ekmeğin yerine
cnm cok güzel yapıyorsun ama kaçamak yapki arada,diyetten sıkılıp bıkma.1 haftadır asure geliyor eve canım cekiyor ama 1 kasık alıp bırakıyorum tatmin olıyım diye.bende 2 haftada birde olsa canını cektigini ye ama tabi cok agır birşey olmasın :)) azim cok önemli ve kilo vermekte sabır işidir ki ben cok sabırsızım ama 10 kasımda basladim diyete ve bugüne kadar tam 4 kilo verdim valla tartıyı öpüveresim geliyor.ama daha yolun basındayızz :16::46::46::46:

Aclik kan sekerinize baktirin hipoglisemi olabilirsiniz bu da kilo almaniza sebep olabilir ayrica sinirlilik yapabilir.Tatli ihtiyaciniz bundan dolayi olabilir .

beni de alın aranıza kızlar :) ben de yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama bu 2 ay içinde defalarca kaçamak yaptım yemeyi falan abarttığım zamanlar da oldu. evde eliptik bisikletim var ona biniyorum. bisiklet işini biraz daha arttıracağım az önce cla ve l karnitin sipariş verdim spor yaparken daha fazla yağ yakabileyim diye. genel olarak üst bölgemden hiçbir sorunum yok hatta zayıf bile sayılır. benim sorunum basenlerimde :(
167 cm boyum var diyete başladığımda 68 kiloydum şimdi 59-60 arası gidiyorum hedefim 54 kilo olmak :) hadi zayıflayalım :D

Merhaba hayatım boyunca yemek yemeyi aman aman seven bir insan olmadım hep diyetteymiş gibi yaşadım demir eksikliği için kullandığım ilaçlar yüzünden kilo aldım 53 ten 63 oldum ve veremiyorum bir de her akşam işten çıkınca düzenli olarak yarım saat eve yürüyorum eve gidip 1 saat dinlenip yarım saatte eliptik bisiklet kullanıyorum ama sabit kaldım 63 64 te :( gün içinde neler yediğimi yazayım;

sabah 7.15 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

7.45 1 adet yumurta

09.30 limonlu yeşil çay

11.50 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

öğlen 12.30 brokoli karnıbahar salatası ve ya semizotu salatası ve ya ton balıklı salata işyerinde kendim hazırlıyorum

13.30 limonlu yeşil çay

14.30 1 adet mandalina

aralarda 5 adet tuzsuz badem 2 adet ceviz ve 2 adet kayısı 10-15 adet çekirdekli siyah üzüm gün içinde

akşam ise 18.30 evde olunca hemen zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

mutlaka 7 den önce ya 1 kase çorba yada 1 tabak sebze yemeği

20.30 eliptik bisiklet yarım saat 21.00 1 adet portakal ama gr veremiyorum

Merhaba hayatım boyunca yemek yemeyi aman aman seven bir insan olmadım hep diyetteymiş gibi yaşadım demir eksikliği için kullandığım ilaçlar yüzünden kilo aldım 53 ten 63 oldum ve veremiyorum bir de her akşam işten çıkınca düzenli olarak yarım saat eve yürüyorum eve gidip 1 saat dinlenip yarım saatte eliptik bisiklet kullanıyorum ama sabit kaldım 63 64 te :( gün içinde neler yediğimi yazayım;

sabah 7.15 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

7.45 1 adet yumurta

09.30 limonlu yeşil çay

11.50 zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

öğlen 12.30 brokoli karnıbahar salatası ve ya semizotu salatası ve ya ton balıklı salata işyerinde kendim hazırlıyorum

13.30 limonlu yeşil çay

14.30 1 adet mandalina

aralarda 5 adet tuzsuz badem 2 adet ceviz ve 2 adet kayısı 10-15 adet çekirdekli siyah üzüm gün içinde

akşam ise 18.30 evde olunca hemen zencefilli tarçınlı zerdaçallı yoğurt kürü

mutlaka 7 den önce ya 1 kase çorba yada 1 tabak sebze yemeği

20.30 eliptik bisiklet yarım saat 21.00 1 adet portakal ama gr veremiyorum

Öncelikle dyt gitmeni tavsiye ederim.sizin eksik beslendiginizi düşünüyorum ekmek,meyve,kurubaklagil,et vs vs hiç yok yoksa spor yapmaniz ara öğünleri kaçırmamanız cok güzel zaten sürekli aynı sekilde beslenmek kilo alimini durdurur surekli bazi seyleri degistirmek lazim

Back
X