Gelin birlikte zayıflayalım,çok mutsuzum :(

S
Benimde annemin dogum günü yılbaşında o gun evde pasta falan alincak kutlucaz sence kilo alirmiyim bi günde:( sende dogum gününde kendine Ödüllendindir bence insan dogum gunu pastasindan yemeli :)

Diyetisyenim arada yiyebilirsin dedi ama ben zaten cok dikkat edoyorum pastayı arkadaşım cok istiyor artik bakıcaz zaten kucuk bir pasta aliriz ben arkadasim bir dilimde eşim`e veririm zaten onemli olan abartmamak .

S

Diyetisyenim arada yiyebilirsin dedi ama ben zaten cok dikkat edoyorum pastayı arkadaşım cok istiyor artik bakıcaz zaten kucuk bir pasta aliriz ben arkadasim bir dilimde eşim`e veririm zaten onemli olan abartmamak .

Arada kendimizi sevdrirsek motivasyonumuz devaam eder; ) buarada dogum günün kutlu olsun simdiden

Arada kendimizi sevdrirsek motivasyonumuz devaam eder; ) buarada dogum günün kutlu olsun simdiden

Tşk ederim artik dogum gunleri bizi mutlu etmiyor bana kalsa kimseye soylemezdim ama iste arkadasim sagolsun unutmamis ben sadece kilo verdikce motive oluyorum

Tşk ederim artik dogum gunleri bizi mutlu etmiyor bana kalsa kimseye soylemezdim ama iste arkadasim sagolsun unutmamis ben sadece kilo verdikce motive oluyorum

Aynen cnm en cok tartidaki dusus mutlu ediyor benide ben ayin 30nda tattilcamda ama adet gunume yakin zaman sence etkilermi kilomu arttirir mi

Aynen cnm en cok tartidaki dusus mutlu ediyor benide ben ayin 30nda tattilcamda ama adet gunume yakin zaman sence etkilermi kilomu arttirir mi

Kesinlikle bir,iki hatta uc kilo bile fazla cikar bende şu ikinci sinavlar bi gecsin yuruyuse tekrar baslayacagim ara verince kilo sabitlendi ama yılmadan devam edecegim

Peki ben hastaliktada diyet yapicam ozaman hastaliktan sonra o kilolar gidermi:( yuruyus en guzeli[/QU

Regl dönemi sonrası eski kilona dönuyorsun
Çünkü o fazlalik degil ödem o yüzden gidiyor diyet yapmak hic kolay degilmis cunku surekli sebze ve baklagil pisisiriyorum baska turlu olmuyor ins bu durum benim hayat duzenim olacak.cevremdeki herkese tavsiye ediyorum

Peki ben hastaliktada diyet yapicam ozaman hastaliktan sonra o kilolar gidermi:( yuruyus en guzeli[/QU

Regl dönemi sonrası eski kilona dönuyorsun
Çünkü o fazlalik degil ödem o yüzden gidiyor diyet yapmak hic kolay degilmis cunku surekli sebze ve baklagil pisisiriyorum baska turlu olmuyor ins bu durum benim hayat duzenim olacak.cevremdeki herkese tavsiye ediyorum

Saol cnm içim rahatladi ;) aynen ya cok zor ama basaricaz İNŞALLAH

Arkadaşlar kahvaltıda hergun mutlaka brokoli yiyorum hem tok tutuyor hemde bol lifli bir yiyecek pazardan alip sirkeli suda bekletiyorum benim icin kolaylik oluyor

Yeni yilda hepinize saglikli ve mutlu zayiflamalar diliyorum nerde ince bir kadin gorsem icim gidiyor

Arkadaslar kilo durumu nasil gidiyor

Arkadaslar ders calisirken cok acikiyirum ne yapmam lazim

Back
X