Gelin biraz kayınvalide kayınpeder dedikodusu yapalım😂

acilen evden çıkartın onları da. bankaya kendi adınıza koyun. eşinizi de borca sokun. arsa olur ev olur. dur demezse böyle gider.

Darısı bizim başımıza. Herkesin başında var demek ki böyle insanlar. Benşm annem babam da kayınvalide kayınpeder olacaklar ne benden ne kardeşimden böyle talepleri olmadı. Üstelik kendi ailemin durumu kayınpederimlerin durumundan daha iyi değil. İhtiyaç da değil tamamen keyfiyet. Sinirlerimi yıprattılar artık.

Birkaç kez bizde yaşadık o durumu. İlk önce asgari ücret daha 2850yken bize bi 15 gönderin denildi. 1 haftalık evliydik yolladık. Sonrasında ev sattık elimizde para olduğunu biliniyordu. 200k kadar vermiştik, birkaç gün sonra yetmiyor 30 40 daha verin denilmişti. Geri çevirmiştik. O gün bu gündür daha kimse bizden istemiyor. Çok net şekilde ilk istemede geri çeviriyoruz

Ihtiyaç olsa seninde gözüne batmaz zaten. Insan yeri geliyor hiç tanımadığı birine yardım ediyor ihtiyacı var diye, eşinin anne babasına mı etmeyecek. Ama bunlarınki farklı birşey. Ben okuttum, ben büyüttüm şimdi bütün kazancını karısı ve çocuğu yiyor diye düşünüyorlar sanırım. Kendi akrabalarimda da görüyorum bunu. Dayımın dünya kadar malı var, Almanya'dan emekli ama illa oğlundan para isteyecek. Ogluda normal maaşı olan bir adam, küçük çocukları var ama olsun, babasına vermesi lazım.

İnanın öyle ihtiyaçlarının olduğunu bildiğim zamanlarda asla ses etmedim. Kesinlikle söylediğiniz gibi düşünüyorlar. Kayınvalidemin daha önce bizzat ağzından duydum. Eşim işe başlamış onlar para pul talep etmemişler. Edenler varmış da bunlar etmemiş. Bana gururla onu söylüyor. Ediyorlar da halbuki.

Kredi çektirdi kayınpederim daha önce. Elimde nakit yok eşimin altınlarına da dokunmamam dedi diye kredi çek o zaman demiş. Benim akıllı eşim de gitti çekti.

Hahahahsh cok eglendim anlatisinizdan.

Bazi borclar niyeyse bi omur para verirsin de odenmez, bitmez bi turlu, sizin bilmediginiz bir borcu falan mi var acaba esinizin ailesinden aldigi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…