Gelin biraz kayınvalide kayınpeder dedikodusu yapalım😂

Vermeyin bu kadar net diyin biz faize yatırdık parayı istediğimizde cekemeyiz falan diyin esinizde agirligini koysun bir zahmet siz göz olmayın sınırı eşiniz koymalı

Esini alip konusacaksin rizam yok ailene oara gondermeni istemiyorum boyle giderse bende aileme gondericem bizde hicbisey sahibi olamiycaz ayrica sana saygimi yitiriyorum boyle davraninca falan de yani salak olmasin

Eşinle konuş bence buna dur deyin ne demek sizi yolar gibi para istemeleri yahu

Eşinizin maaşı çokmu iyi? Evlenirken altın almamışsiniz sanırım. Düğün üstü seni masrafa sokmak istemedim ama adet sonuçta herkes alıyor evlenirken bende almak istiyorum diyin eşinize, altın aldırın. Bankada durur ev alırken bozdurursunuz.

Biliyolar ev için bebeğim için bişeyler yaptığımızı
Bence esas sorun burada.
Sizde para olduğunu bildikleri için böyle yapıyorlar.
Parayı komple altına yatırdık bankada kasaya koyduk deyin.
Altın zırt pırt bozdurunca zarar edeceginiz bir şey sonuçta.
Veya kolay satabileceğiniz bir şey alın ne olabilir bilemedim ama bir seyler yapın yani.
Birde açık açık konuşabilir eşiniz baba niye sürekli para istiyorsun yeni bebeğimiz oldu diye.

Ben olsam bana düğünümde ne aldınız ki para istiyorsunuz derdim.

orta halli diyebilirim durumumuz çok şükür her günümüze. Altın aldılar ama dil ucuyla bile bir şey istiyo musun diye sormadılar. Ne ailem ne ben bişey istemedik onlar da sormadı da hoş. Mesela torunum oldu ilk oğullarının ilk torunu 20 liralık bi zıbın akıp gelmedi kayınvalidem. Problem değil almasın da insan da sürekli bişeyler talep edilince sen karşılığında ne yaptın diye sormadan edemiyor . Altınlarımı da biliyolar birikimimin içinde onlar da.

Sürekli birşeyler talep edilmesi o kadar sinir bozucu birseyki. Yaşadığım için çok iyi biliyorum. Biz düğün borcu öderken eşimi arayıp bize halı al, perde al, hiç olmazsa yarısını öde diye baskı yapıyorlardi. Ben çok tartıştım eşimle bu yüzden. Çok şükür bıraktı artık ailesine sponsorluk yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…