- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.361
- 298
- Konu Sahibi dderya3484
-
Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum
Merhaba dderya3484 ,
Yapabilirsiniz tabi neden olmasın. souvvenir a katılıyorum önceden evde bol bol prova edin. Kuaförde daha güzel olacak diye bir koşul yok en nihayetinde. Gelin saçını , makyajını kendisi yapmayı tercih eden insanlar gittikçe artıyor ; açtıkları bloglarda o gün neler kullandıklarını da paylaşıyorlar.
Hem eliniz yatkın hem de ilginiz var. Şimdiden bol prova yapın , fotoğrafları da bir başka konuda yayınlayıp görüşte alabilirsiniz mesela. Şimdiden mutluluklar dilerim
Yah işte bu, sizde benim gibi düşünmünüz:) bende bi denemesini yapım ozaman
Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum
Yasin kac bilmiyorum, fakat ben senin yerinde olsam Botox yaptirmak yerine cildime guzel bir bakim yaptirirdim...
Surekli o bakima riayet ettigin surece zaten puruzsuz ve guzel bir cildin olacaktir...
Kalan para ile de kendime guzel bir spa keyfi yapardim, hem ruhun hem bedenin rahatlar...
Botox insanin ifadesini tuhaflastiriyor gibi geliyor bana... Yine de tabii ki kararda zevkte senin... Kendi tercihin...
Sadece bana biraz gereksiz gibi geldi...
gelin olduğunu söylemeden git kuaföre istediğin saçı yaptır...nikahta ne giyeceksende evde giy
Bu yorumunuzu annemede okudum:)
Çok çok teşekkürederim
Evet ben provasını yaptım sonra ayrı bi konu açıp yükleyeceğim resimleri, ozamanki fikirler fener gibi olur beni aydınlatır
Canim bisey diycem, bu sorun sacma geldi bana.
Gelin basi dedikleri seyin adi gelin basi.
Ben gecen hafta gittim kuafore bir topuz yaptrdim, yemin ediyorum, gelin basindan daha guzel bir topuz oldu, 30 TL. he duvak mi takcaksin, yaptir sacini gel eve taksinlar duvagini tacini topuzunun musait bir yerine. Ne kadar beceriklisin bilmem ama, bnce kendi kendine sac yapmak dugun gunu icin buyuk risk. Kendi basinin arkasini nasil yapacaksin bir kere..
kendine güveniyosan yap ..
mutluluklar diliyoruz efem .. :123:
Ben yapabileceğine inanıyorum. Kuaföre git diyenler olacaktır , cimri de diyebilirler ; önemli olan senin düşüncen. Düğün senin düğünün , insanların ne düşündüğünü biraz göz ardı edebilirsin. Prova fotoğrafları konunun şimdiden çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Hem bizlere de fikir olur. Gün olur da nasip olur ise senin deneyimlerinden yararlanırım bende
Mutluluklar dilerim
Gelinliğimi giyeceğim
Ama alttn duvak üstten tacım takılacak onları takarken yine bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?