Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

Ben de merak etmiştim son durumunu. Umarım pişman olmazsın. 400 tl de fena değil iyi bulmuşsun.

Teşekkürederim ilgilendiğiniz için:) yanımdakilerle ve takma kirpiklerle yine 600ü buluyor ama sağlık olsun, çok denedim evde, içime sinmedi hiç biri, en iyisi kuaför dedim... Şimdi tek derdim topuzmu yaptırsam açık bırakıp maşamı yaptırsam bilemedim, düşünmekten başıma ağrılar girince düşünmeyide bıraktım, herşey olacağına varırnapim

Duvagina gore sec bence sacinin seklini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar, merhaba.

Evliliğe hazırlananlar için çok özel bir projem var. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz ve bu kutsal evlilik yolculuğunuzu internet üzerinden, size özel tasarlanmış, tamamen size özgü bir web sitesiyle istediğiniz herkesle paylaşabiliyorsunuz.

Siz de düğününüzle ilgili planlarınızı, fotoğraflarınızı, ihtiyaç listenizi ve daha nicesini kendi internet sitenizden herkese duyurmak isterseniz dugunozel.com`u mutlaka ziyaret edin. Düğününüzü, evliliğe giden uzun ve heyecanlı yolunuzu çok özel kılmak için yaratılmış bu farklılığı deneyin.

Sitemizin bir diger ozelligi ise arkadaşlarınız, akrabalarınız ve tanıdıklarınız, sizin hazırladığınız ihtiyaç listesinden diledikleri ürünleri, siteniz üzerinden size düğün hediyesi olarak gönderebilirler.

www.dugunozel.com

Buraya göz atın, örnek siteyi inceleyin ve gerçekten ne kadar farklı ve güzel şeyler yaratabileceğinizi görün.

Hepinize bir ömür boyu mutluluk diliyorum

son olarak naptın? düğünün oldu mu? hangi kuaföre gittin? saçını nasıl yaptırdın ? :) :)

çok güzel anlatmışsınız, öyle merak ettim ki saç ve makyajınızı. Keşke herkes paylaşsa da biraz feyz alsak

çok güzel anlatmışsınız, öyle merak ettim ki saç ve makyajınızı. Keşke herkes paylaşsa da biraz feyz alsak

ben tesetturluyum gelin başımda turbandi. Maalesef paylasamam. Ama gelinligim falan da ordandi ve erkekler bile diyordu ki hayatimizda gördüğümüz en guzel gelinlik ve gelin diye Cok sukur cok memnun kalmistim. Cok guzeldi.

Bu arada konu sahibi ne yapti acaba? Yapti mi gelin başını?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…