kızlar bende kryolan kullanıyorum kendime.. Pek çok porselen makyaj yapan kişi gibi.. Pek çok arkadaşımda bana makyaj yaptırır gelin olacak kişide kendime güvensem hepinize bedava yapardım : )) ben önder tiryakiyi öneririm.. 150 tl makyaj ücreti internette bulabilirsiniz sanırım ismini ararsanız..
ünlü mankenlerle çalışıyor ama benim bi arkadaşıma makyaj yapmıstı gerçekte harikaydı bende ona yaptırmayı düşünüyorum..
Hemen özelden ayrıntıları yazıyorum sana canım :)
Kocaeli de gelin başı porselen makyaj(kryolan ürünleri sanatçıların kullandığı) 250 tl dedi hemde provada var saçın provası yani
ben çok merak ettim kimdir bu kişi ben istanbuldayım...Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin :) Ben türbanlıyım, türban seni ilgilendirmiyor ama porselen makyaj yaptırdım kına gecemde ve düğünümde..Sonuç süperdi, kesinlikle başka birşey yaptırma..100 milyona yaptırdım ben..Nerede yaptıracaksın makyajını?Eğer düğünün İstanbulda olacaksa makyözümü kesinlikle tavsiye ederim sana..Mutluluklar diliyorum..
Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin :) Ben türbanlıyım, türban seni ilgilendirmiyor ama porselen makyaj yaptırdım kına gecemde ve düğünümde..Sonuç süperdi, kesinlikle başka birşey yaptırma..100 milyona yaptırdım ben..Nerede yaptıracaksın makyajını?Eğer düğünün İstanbulda olacaksa makyözümü kesinlikle tavsiye ederim sana..Mutluluklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?