• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin basi,Porselen Makyaj ücret?

feliss peki arkadasim senin bildigin fiyat nedir ? porselen makyaji icin..kasitli degil merak ettigim icin soruyorum

valla benim bildiğim porselen makyaj 500'den aşağı yapan olmaz. Yapan kişi profesyonel eğitim almış bir makyözse 700-800 bile olur.

Kızlar bende kryolan kullanıyorum kendime.. Pek çok porselen makyaj yapan kişi gibi.. pEK çok arkadaşımda bana makyaj yaptırır gelin olacak kişide kendime güvensem hepinize bedava yapardım : )) Ben Önder TİRYAKİyi öneririm.. 150 tl makyaj ücreti internette bulabilirsiniz sanırım ismini ararsanız..
Ünlü mankenlerle çalışıyor ama benim bi arkadaşıma makyaj yapmıstı gerçekte harikaydı bende ona yaptırmayı düşünüyorum..

kızlar bende kryolan kullanıyorum kendime.. Pek çok porselen makyaj yapan kişi gibi.. Pek çok arkadaşımda bana makyaj yaptırır gelin olacak kişide kendime güvensem hepinize bedava yapardım : )) ben önder tiryakiyi öneririm.. 150 tl makyaj ücreti internette bulabilirsiniz sanırım ismini ararsanız..
ünlü mankenlerle çalışıyor ama benim bi arkadaşıma makyaj yapmıstı gerçekte harikaydı bende ona yaptırmayı düşünüyorum..

nette bulamadım kendisine nasıl ulaşabiliriz ki???

konunuzu içerik nedeniyle Gelinbaşı-Gelin tacı bölümüne taşıdım bilginize

porselen makyaj güzel de bir saç istiyorum ama kuaför bulmak daha doğrusu iyi bir kuaför bulmak çok zor.florya yeşilköy civarında tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı?

bende bostanci icerenköy taraflari bi kuaför tavsiyesi bekliyorum
kizlar nerdesin yahu hic mi o taraflardan gelin cikmadi?
:82:

:66:Kocaeli de gelin başı porselen makyaj(kryolan ürünleri sanatçıların kullandığı) 250 tl dedi hemde provada var saçın provası yani

kizlar simdiye dek 1-2 tane iyi bir tavsiye aldim
Baska makyöz/kuaför önerileri yokmu? icerenköy - atasehir civarlarinda ?

bu yaz kuzenim gelin başı profesyonel makyajı kirpik uygulaması dahil pendikte 350 liraya yaptırdı ama sanırım sürekli gittiği yer olduğu için uygun yaptılar. sonuç gayet başarılıydı. makyaj genel olarak 50 lira civarı her yerde. düğün faktörüyle 100 civarı olur. sitelerde gördüğüm kadarıyla istanbulda kryolan falan kullanıyoruz diyip düğün günü ya da provada kazıklamaya çalışan çok yer oluyormuş. fırçalarını makyaj malzemelerini mutlaka anlaşmadan önce görmek istediğini söyle. yakın yerler bulabilirsen makyajını güzellik merkezleri ya da kozmetik mağazalarında da yaptırabilirsin. bazı kozmetik satışı yapan yerler prof. makyaj hizmeti de veriyor

Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin :) Ben türbanlıyım, türban seni ilgilendirmiyor ama porselen makyaj yaptırdım kına gecemde ve düğünümde..Sonuç süperdi, kesinlikle başka birşey yaptırma..100 milyona yaptırdım ben..Nerede yaptıracaksın makyajını?Eğer düğünün İstanbulda olacaksa makyözümü kesinlikle tavsiye ederim sana..Mutluluklar diliyorum..
ben çok merak ettim kimdir bu kişi ben istanbuldayım...

Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin :) Ben türbanlıyım, türban seni ilgilendirmiyor ama porselen makyaj yaptırdım kına gecemde ve düğünümde..Sonuç süperdi, kesinlikle başka birşey yaptırma..100 milyona yaptırdım ben..Nerede yaptıracaksın makyajını?Eğer düğünün İstanbulda olacaksa makyözümü kesinlikle tavsiye ederim sana..Mutluluklar diliyorum..

benmde düğünm maysta pendkte önerecgz kuaför varmı tesettr için hmde gelnlikçi

Back