Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin basi,Porselen Makyaj ücret?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Merhaba datlu sekerler..
Evlilik yolundan gecmis bilgili baayan arkadaslarima soruyorum,
yada henüz evlenmemis ama sac ve makyaj konusunda fiyat alan arkadaslara..

Gelin basi ve porselen makyaji (m.a.c tercihim), toplam ücret ne kadar tuttu sizde?
Bilgi verirseniz ona göre hareket ederiz hemde olasi bi kazigi önceden engellemis oluruz.

sevgiler

Son düzenleme:
ben üç senelik evliyim ozaman gelin başım makyajım üçyüz lira falandı.makyajımda bana göre süperdi.porselen bebeklerin yüzü gibi olmuştum:)allah mutlu ve sevginizi daim etsin inşallah..

kurdelam bilgi icin tskler cnm.. aminn insallah allah herkesi mutlu mesut etsin..

tuysorunu bende onun endisesini tasiyorum ama vazgecmeyi düsünmüyorum

kurdelam bilgi icin tskler cnm.. aminn insallah allah herkesi mutlu mesut etsin..

tuysorunu bende onun endisesini tasiyorum ama vazgecmeyi düsünmüyorum

bence de canim nasilsa hayatta bir gun, en iyisi olmali:)

Son düzenleyen: Moderatör:
dyglu inşallah çok güzel bir gelin olursun.pırıl pırıl ışıl ışıl..en istediğin hangisi ise onu yap kesinlikle onu yap

sagolun kizlar, ne güzel dilekler bunlar.. aynisi sizler icinde gecerli..

kurdelam canim dügünüm temmuzda.. saka maka az kaldi

Merhaba canım
Allah tamamına erdirsin :) Ben türbanlıyım, türban seni ilgilendirmiyor ama porselen makyaj yaptırdım kına gecemde ve düğünümde..Sonuç süperdi, kesinlikle başka birşey yaptırma..100 milyona yaptırdım ben..Nerede yaptıracaksın makyajını?Eğer düğünün İstanbulda olacaksa makyözümü kesinlikle tavsiye ederim sana..Mutluluklar diliyorum..

canım merhaba..oncelıkle hayrlı ugurlu olsun canım.bir ömür mutlulukalr dılerım.ben mumkunse fotograflarını gorebılırmıyım cnm?nasıl oluyor merak ettım..bır de telını werırsen sewınırım.

mac ne arkadaşlar? ben nişan için porslen makyaj yaptırmayı düşünüyorum, fiyatı gelin için izmir atanurda 150 dediler, nişan için ne kadar bilmiyorum daha uygun dediler.

merhaba canim, cook tsk ederim
cok uyguna yaptirmissin gercekten,üstelik sonuc da süper diyorsun..
anadolu yakasi, bostanci,icerenköy, atasehir semtleri ilk tercihim..
umarim bahsettigin yer yakindir bana.. adres alabilirim canim,burdan olmazsa özelden yollayabilirsin..

Son düzenleme:
mac ne arkadaşlar? ben nişan için porslen makyaj yaptırmayı düşünüyorum, fiyatı gelin için izmir atanurda 150 dediler, nişan için ne kadar bilmiyorum daha uygun dediler.

Mac makyaj malzemesi markası canım..Gerçekten kaliteli ürünler, onlarla yapılan makyaj kalıcı ve doğal oluyor..Bence makyaj için iyi bir fiyat vermişler normal yani, tabi porselen makyaj ise..Aklında bulunsun mac ya da creolan makyaj ürünleri kullanan bir yere yaptır makyajını..Benim makyözüm creolan ürünlerini kullandı mesela..

Bence dikkatli ve acik gözlü olmak gerekiyor, emin olmak icin makyaj ürünlerini gözden gecirin..

bende porselen makyaj istiyorum İNşallah
bi akrabm geçtiğimiz yaz
120ye yaptırmıştı ama süper olmuştu

100 liraya porselen makyaj hiç duymadım. normal kuaforler bile 150'den aşağı yapmıyor gece makyajını.
nişan makyajımı mac makyözü yaptı, porsele falan değildi 150 tl verdik.
100-150 tlye porselen makyaj yaptırdım diyenlerin fotoğraflarını görmek istiyorum sakıncası yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…