• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı gelin başı modellim ve tacımm

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
$1345065958616.jpg
evet tacım bu şekilde aynen el emeğiyle işlendi hatta daha da güzel
pelerinsiz gelinliğim benm sadce gelin başı böle olcak hatta oldu bileee ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
mutluluklar dilerim.. gayet hoş görünüyor.. belli ki senin de çok içine sinmiş zaten.. şimdiden hayırlı olsun :))

mutluluklar dilerim.. gayet hoş görünüyor.. belli ki senin de çok içine sinmiş zaten.. şimdiden hayırlı olsun :))

teşekkür ederim canım evet oldukça içime sindi bugun son provamı yaptık gelinliğii çıkarmak istemedim:1: şu anda da resimlere bakıom
çok çabukl nazara geliorm diyede tam gelnliğimi şimdide koymak istemıorm ama koymamak içinde zor tutuyorum kendimi:1:

çok güzel canım benim maşallah :nazar:
fotograflarını da görmek isteriz ama

canım yıldızım çok düşük çabuk nazar değiyor bugun provada annemle ablam çok beğendi falan bende beğendim tabi az daha bayılıordum
dudaklarım sarardı bembeyaz yüzüm oldu gözm karardı inşl. ancak düüğünden sonra canım bende zor duruorm eklememek için

canım yıldızım çok düşük çabuk nazar değiyor bugun provada annemle ablam çok beğendi falan bende beğendim tabi az daha bayılıordum
dudaklarım sarardı bembeyaz yüzüm oldu gözm karardı inşl. ancak düüğünden sonra canım bende zor duruorm eklememek için

:nazar: o zaman bol bol felak nas oku canım benim
her şey gönlünce olsun inşallah

Back