• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelin ayakkabısı ve çorap çelişkisi??? sizce?

hierapolis

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
64
0
16
Denizli
selam kızlar,

size bir sorum olaca. 1,5 ay sonra düğünüm var ve ben gelinliğimin altına jartiyerli ince beyaz çorap düşünüyorum. ayakkabım aşağıdaki model sizce nasıl olur? kötü görünür mü? bu arada ayakkabım nasıl?

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/526082-bunlarda.html

bu arada resim ve gülümseme ekleyemiyorum :(

Son düzenleme:
Ayakkabı çok güzel ama özellikle önü açık ayakkabı içine çorap giyilmez, çok sevimsiz durur..

haklısın sevimsiz duruyor. ayakkabıyı alırken bir anda çorabı unutmuşum :1:

Bende aynı durumu yaşadım, jartiyer giymeyi istiyordum, sonra aldığım burnu açık ayakkabım olunca vazgeçtim..
Daha çok giyersiniz boşverin o zaman :)

Önü açık ayakkabılar icin coraplar oldugunu hatirliyorum fakat sanki ten rengi corap bu ayakkabiyi daha hos gosterecek gibi... cunku ayakkabinin ust kismi acik sen beyaz corap ile ne kadar ince olursa olsun onu kapatacaksin modeli cok gorunmeyecek... yinede icine hangisi siniyorsa onu giy cunku o gun senin gunun tatlim :) mutluluklar...

Önü açık ayakkabılar icin coraplar oldugunu hatirliyorum fakat sanki ten rengi corap bu ayakkabiyi daha hos gosterecek gibi... cunku ayakkabinin ust kismi acik sen beyaz corap ile ne kadar ince olursa olsun onu kapatacaksin modeli cok gorunmeyecek... yinede icine hangisi siniyorsa onu giy cunku o gun senin gunun tatlim :) mutluluklar...

evet beyaz çorap boğacak bundan eminim... çok teşekkür ederim canım.

canım önü açık ayakkabı hem çorap açısındanım sıkıntılı hemde bnm ayagım öne kayıyoo çok canım yanıyo sonra. senin öyle bi sıkıntın yoksa ayakkabıyı çorapsız giy. cok güzeller.

canım önü açık ayakkabı hem çorap açısındanım sıkıntılı hemde bnm ayagım öne kayıyoo çok canım yanıyo sonra. senin öyle bi sıkıntın yoksa ayakkabıyı çorapsız giy. cok güzeller.

çok teşekkür ederim canım. bunun burnu açık ama çok az açık. o yüzden kayma gibi bir problem olmuyor. model açısından mecbur çorapsız giyeceğim artık sanırım :59: :96:

benim de ayakkabımın önü açıktı ben de çorap giyemedim ama şöyle yaptım
zaten çok sıcaktı eve gelince ben çok terlemiştim duş aldım saçımı makyajımı yaptım
çorabımı geceliğimi sabahlığımı tüylü terliğimi:17: giydim giydim
içimde kalmamış oldu :))

ahh ahh ne romantik bir gündü..:31:
gecelik sabahlığım sunun gibiydi.. :23:

http://image5.sahibinden.com/photos/35/73/04/big_963573045ei.jpg

Back